Παναθηναϊκός: “Όχι σε πριβέ κληρώσεις” – ΕΠΟ: Παρουσία εκπροσώπων η κλήρωση

Ο Παναθηναϊκός με θέση του ανέφερε πως η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να διεξαχθεί με εκπροσώπηση παραγόντων, κάτι που η ΕΠΟ είχε αποφασίσει εκ των προτέρων.

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και των ημιτελικών και κατ’ επέκταση του τελικού που θα προκύψει και η ΕΠΟ έχει αποφασίσει στη διαδικασία να είναι παρόντες οι εκπρόσωποι των 8 συμμετεχόντων.

Έτσι, λοιπόν, οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Παναιτωλικού, Λαμίας και Αναγέννησης Καρδίτσας θα έχουν τη δυνατότητα να παραστούν στην κλήρωση που θα γίνει εκτός εγκαταστάσεων ΕΠΟ, πιθανότατα σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Και αυτό πρόκειται να συμβεί διότι στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ δεν υπάρχει αίθουσα για να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των παραγόντων της Ομοσπονδίας που θα βρίσκονται στη διαδικασία, λόγω των υγειονομικών μέτρων που πρέπει να τηρηθούν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ουσιαστικά ικανοποιήθηκε και το αίτημα που εξέφρασε ο Παναθηναϊκός μέσω ανεπίσημης “θέσης” με την οποία ανέφερε πως δεν συνέτρεχε κανένας λόγος αποκλεισμού και πριβέ κλήρωσης.

Η “θέση” του Παναθηναϊκού

«Με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας η θέση του Παναθηναϊκού, η οποία θα πάρει άμεσα επίσημη μορφή, είναι η διεξαγωγή της να γίνει με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά.

Επί της διαδικασίας, αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και όχι από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. Αλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος «αποκλεισμού» και πριβέ κλήρωσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.