Ολυμπιακός: “Δίψα” των παικτών, όπως του κόσμου!

Ο Ολυμπιακός θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας με απλό ποδοσφαιρικό τρόπο.

Η κλήρωση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, αποτέλεσε για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς μια πρόκληση, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με το πιο ενδιαφέρον “αουτσάιντερ” του θεσμού. Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέδειξε την αξία του στον πρώτο ημιτελικό, δυσκολεύοντας τον Ολυμπιακό, που με κόπο έφτασε στο τελικό 1-1. Στο αποψινό ματς (19.00, MC Novasports.gr) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ίδια φιλόδοξη και επικίνδυνη ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να φέρει το ματς στα μέτρα του από την αρχή.

Πέδρο Μαρτίν
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές και δεν θα προχωρήσει σε τρικ ή μεγάλες εκπλήξεις. Ούτως ή άλλως είναι το πρώτο πραγματικά ανταγωνιστικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό εδώ και 20 ημέρες, καθώς το προηγούμενο ήταν και πάλι με τον ΠΑΣ για το κύπελλο στους “Ζωσιμάδες”. Η τεράστια διαφορά βαθμολογίας στα playoffs δημιούργησε και αυτό το ράθυμο προφίλ του Ολυμπιακού σε ορισμένα ματς, ωστόσο απέναντι στους Γιαννιώτες αυτό το πρόσωπο θα πρέπει να ξεχαστεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έχει δοκιμάσει όλα ο Μαρτίνς απέναντι στον ΠΑΣ!

Ο ρυθμός με τον οποίο εξαντλούνται τα εικονικά εισιτήρια για τη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος στις 12 Μαϊου, καταδεικνύουν τη “δίψα” των φιλάθλων να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους, έστω και μ’ αυτόν τον συμβολικό τρόπο στήριξης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Όσο και αν ο Covid έχει δημιουργήσει χάσματα στην επικοινωνία και την ενσυναίσθηση, οι παίκτες των Πειραιωτών πρέπει να παρουσιάσουν παρόμοια αγωνιστική “δίψα” στο αποψινό ματς που συνδέεται με τίτλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.