ΑΕΚ: Αντίδραση ή αντίο (vids)

Με όσα κομμάτια μπόρεσε να μαζέψει από τα συντρίμμια της η ΑΕΚ καλείται το βράδυ της Τετάρτης να βγάλει αντίδραση στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Οι τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι ενδεχομένως οι χειρότερες όχι μόνο της σεζόν, αλλά από τη χρονιά που η ομάδα υποβιβάστηκε στις μικρότερες κατηγορίες.

Το 1-5 από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής κλυδώνισε τα “κιτρινόμαυρα” αποδυτήρια, προκάλεσες έντονους τριγμούς στα στεγανά της ομάδας. Οι έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ με το τέλος του αγώνα, αλλά και τα σκληρά λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες την επόμενη ημέρα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τόσο τους παίκτες της Ένωσης, όσο και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Αντίδραση, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα

Είναι εκ των ων ουκ άνευ ότι η ΑΕΚ οφείλει να βγάλει αντίδραση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δεν νοείται κάτι διαφορετικό. Πρωτίστως για τους ίδιους τους παίκτες της Ένωσης, ο εγωισμός των οποίων (θεωρητικά) έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι αυτοί που για τους εαυτούς τους και την αξία τους θα πρέπει να αντιδράσουν, να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης: “Ασπρόμαυρη” υπεροχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν δεν το κάνουν τότε δεν θα πρέπει ο κόσμος να περιμένει πολλά από το ματς της Τετάρτης. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε 3-0 από τον Παναθηναϊκό, αλλά και σ’ αυτό το ματς μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ ήταν ανώτερος και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει πρώτος γκολ. Με την καταρακωμένη ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ, αν δεν βγει αντίδραση από τους “κιτρινόμαυρους”, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο.

Συνεχίζει με 4-2-3-1, αλλά προχωρά σε αλλαγές

Ο Μανόλο Χιμένεθ αμφισβητήθηκε ανοικτά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις επιλογές του στα προηγούμενα ματς, αλλά και για δηλώσεις… εναντίον των παικτών του στο πρόσφατο παρελθόν. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μπορεί να χαμήλωσε τους τόνους στο θέμα προπονητή, όμως ο ίδιος ο Ισπανός γνωρίζει πως η άμμος στη δική του κλεψύδρα τελειώνει. Ή για την ακρίβεια ανανεώνεται (ή όχι) παιχνίδι με παιχνίδι.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εκτός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο Χιμένεθ σκέφτεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 με τη λογική να λέει πως κάτω από την εστία επιστρέφει ο Τσιντώτας, στην άμυνα Νεντελτσιάρου και Σβάρνας θα είναι τα στόπερ και στα δύο άκρα οι Λόπες και Ναντσένκο. Στη μεσαία γραμμή Κρστιτσιτς και Σιμάνσκι θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Μάνταλος στον άξονα, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Αλμπάνης και στην κορυφή πιθανότατα ο Ανσαριφάρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.