AEK: Έξαλλος ο Μελισσανίδης για το σκηνικό με τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ

Έντονα εκνευρισμένος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την εξαιρετικά άσχημη εικόνα των οπαδών με τους παίκτες στο τέλος του ντέρμπι έξω από τη φυσούνα του γηπέδου.

Έντονα εκνευρισμένος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την εξαιρετικά άσχημη εικόνα των οπαδών με τους παίκτες στο τέλος του ντέρμπι έξω από τη φυσούνα του γηπέδου, αλλά και με το πώς μπήκαν οι δύο οπαδοί της ΑΕΚ εντός αγωνιστικού χώρου. 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ακόμα και τη Δευτέρα μιλούσε με όλους όσοι μπορεί να έχουν σχέση με το συμβάν και με όλους τους συνεργάτες του στον Δικέφαλο για να καταλήξει στο ποιος ή ποιοι ευθύνονται για αυτό.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε εκτενώς και στην ομιλία του στους παίκτες στο ξενοδοχείο χαρακτηρίζοντας «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ» αυτό που συνέβη και απαράδεκτο το να μην μπορούν οι παίκτες να μπουν κανονικά στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, ανεξαρτήτως του ό,τι είχε συμβεί στο γήπεδο νωρίτερα. «Στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ανέλαβε την ευθύνη ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν αυτός που ανέλαβε την ευθύνη, καθώς ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι όταν τους φώναζαν από επάνω οι οπαδοί «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο», οι ίδιοι έδωσαν το ΟΚ να κατέβουν ένας-δυο προφανώς για να αποφορτισθεί η κατάσταση και μετά να πάνε στα αποδυτήρια.

«Αυτό δεν έπρεπε να γίνει» είπε σε αυστηρό τόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και επέμεινε αναφορικά με την κακή εικόνα που έπληξε και το προφίλ της Ένωσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.