ΑΕΚ: “Απογοήτευσε ο Κριχόβιακ, έμοιαζε χαμένος στο γήπεδο”

Με καθόλου κολακευτικά λόγια δεν αναφέρονται οι Πολωνοί για την απόδοση που είχε ο μέσος της ΑΕΚ, Γκζέγκοζ Κριχόβιακ στο φιλικό της Πολωνίας με την Σκωτία.

Ο Γκζέγκοζ Κριχόβιακ αγωνίστηκε βασικός με την Εθνική Πολωνίας κόντρα στη Σκωτία, ωστόσο στα 61 λεπτά παρουσίας του η απόδοσή του ήταν απογοητευτική σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας του.

“Αν ο αγώνας της Γλασκώβης μας έδινε απαντήσεις για το αν ο Γκζέγκοζ Κριχόβιακ είναι σε κατάσταση και σε φόρμα για να παίξει στον τελικό της Τρίτης, τότε ο μέσος της ΑΕΚ δεν θα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κριχόβιακ, όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες απογοήτευσαν με την απόδοσή τους στο 1-1 με τη Σκωτία” αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα του sport.pl.

“Ο Κριχόβιακ έμεινε στο γήπεδο για μία ώρα. Είναι δύσκολο να πει κανείς αν η τελική απόφαση του Μίχνιεβιτς επηρεάστηκε από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν πριν το ημίχρονο, αλλά το σίγουρο είναι πως ο παίκτης της ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε. Υπήρχαν περισσότερα άσχημα πράγματα στο παιχνίδι του” συνεχίζει το δημοσίευμα και καταλήγει:

“Ο Κριχόβιακ υπέπεσε σε πολλά λάθη, έχασε πολλές φάσεις και έδωσε τη μπάλα στους αντιπάλους του. Το πρόβλημα του Κριχόβιακ στη Γλασκώβη δεν ήταν μόνο οι απώλειες της μπάλας, αλλά και το γεγονός πως έμοιαζε χαμένος στο γήπεδο. Φάνηκε σε πολλά σημεία του αγώνα ότι είχε μόλις ένα παιχνίδι μέσα στο 2022. Ο Κριχόβιακ είτε είχε λάθος τοποθετήσεις, είτε δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το παιχνίδι των Σκωτσέζων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.