Κατακραυγή για το Πορτογαλία – Σουηδία (video)

Αγανακτισμένοι είναι οι Ιταλοί για τον τρόπο που αποκλείστηκε η Εθνική Ελπίδων της χώρας από τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under 21.

Αγανακτισμένοι είναι οι Ιταλοί για τον τρόπο που αποκλείστηκε η Εθνική Ελπίδων της χώρας από τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under 21.

Οι «ατζουρίνι», κέρδισαν 3-1 την Αγγλία για τον 2ο Όμιλο της διοργάνωσης της Τσεχίας και περίμεναν να υπάρξει νικητής στο άλλο ματς ανάμεσα σε Πορτογαλία και Σουηδία, για να τον ακολουθήσουν στα ημιτελικά.

Πορτογάλοι και Σουηδοί όμως με μία ισοπαλία προκρίνονταν αμφότεροι και…όλως τυχαίως, το ματς έληξε 1-1 με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ στο 82′ με τον Πασιένσια, οι Σκανδιναβοί ισοφάρισαν στο 89′ με τον Τίμπλινγκ και από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έπαιζαν προκλητικά «πασούλες» μέχρι τη λήξη.

Το «μπισκότο» (όπως αποκαλούν οι Ιταλοί τη συνεννόηση ανάμεσα σε δύο ομάδες για να προκριθούν με βολικό αποτέλεσμα εις βάρος μίας τρίτης) ήταν…δυσκολοχώνευτο για την ιταλική ομάδα, και ξύπνησε αναμνήσεις από το περίφημο 2-2 ανάμεσα σε Δανία και Σουηδία στο Euro 2004, αποτέλεσμα το οποίο ήταν το μοναδικό που θα μπορούσε να τις φέρει στην επόμενη φάση εις βάρος της Ιταλίας.

 
Ο διεθνής Iταλός Στέφανο Στουράρο, με ένα tweet χωρίς να κατονομάζει κάποια ομάδα εξέφρασε την αγανάκτησή του γράφοντας: «Πάνω από τα πτώματα των λιονταριών γιορτάζουν τα σκυλιά γιατί πιστεύουν ότι έχουν νικήσει, όμως τα λιοντάρια παραμένουν λιοντάρια και οι σκύλοι παραμένουν σκύλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.