Τβέντε-Φέγενοορντ 2-2: Δίκαιη μοιρασιά (hls)

Αμφότερες οι ομάδες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη τα οποία κόστισαν με αποτέλεσμα το 2-2 να έρθει ως φυσικό επόμενο.

Η Τβέντε βρήκε απέναντι της μια πληγωμένη Φέγενοορντ, αφού οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας από τη Χέρενφεϊν (προηγήθηκαν με 1-3 και ηττήθηκαν με 4-3), κάτι που φάνηκε και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της αμυντικής τετράδας σε διάστημα 2 λεπτών πέτυχαν 2 γκολ (πέναλτι του Ντανίλο στο 13′ και στο 14′ με τον Εμπουέχι) με παίκτη-κλειδί τον Νάρσινγκ, ο οποίος είναι δανεικός από το σύλλογο του Ρότερνταμ.

Με τον Μπεργκχάουζ σε μέτρια ημέρα, το σύνολο του Άντβοκαατ κατάφερε να μειώσει στο 24′ με πανέμορφο σουτ του Τούρνστρα, ωστόσο έδειχνε ευάλωτο σε κάθε επιθετική προσπάθεια της νεανικής Τβέντε.

Kαι στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κάνουν…δώρα, όμως ο Νάρσινγκ στο 50′ και στο 59′ δεν έκανε το 3-1, για να έρθει τελικώς ο Μπέργκχαουζ στο 67′ με πέναλτι (έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα) να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Η Φέγενοορντ είναι στην 4η θέση με 42 βαθμούς και η Τβέντε στην 8η με 34.

Τβέντε (4-3-3): Ντρόμελ (αρχ.), Εμπουέχι (72′ Μαρκέλο), Ντούμιτς, Πίρι, Άουστερβολντε (63′ Σμαλ), Ρουμεράτου, Μπος, Ζερούκι, Νάρσινγκ (88′ Φαν Λέουβεν), Ντανίλο (88′ Αμπάς), Μένιχ (88′ Ροτς) 

Προπονητής: Ρον Γιανς

Φέγενοορντ (4-3-3): Μάρζμαν, Νιούκοουπ (67′ Χέερτρουιντα), Σπάιτς, Σενέσι, Μαλάσια, Τούρνστρα, Ντίμερς, Κοκτσού (60′ Φερ), Μπέργχαουζ (αρχ.), Λίνσεν, Σινιστέρα (88′ Χαπς)

Προπονητής: Ντικ Άντβοκαατ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.