Ο πιτσιρικάς που βύθισε την Τσβόλε! (video)

Ο Ρόμπερτ Μπόζενικ με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα τη Φέγενορντ ήταν ο πρωταγωνιστής στο "τρελό" 4-3 επί της Τσβόλε!

Η Φέγενορντ επικράτησε 4-3 εκτός έδρας της Τσβόλε σε ένα ματς με συνεχή εναλλαγή στο σκορ και πολλούς πρωταγωνιστές. Αυτός ο οποίος κέρδισε στο νήμα τον τίτλο του MVP ήταν ο 20χρονος Σλοβάκος φορ Ρόμπερτ Μπόζενικ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του τραυματία Λουίς Σινιστέρα και στο 88′ σημείωσε το τελικό 4-3 και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. 

Η Τσβόλε έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και έμεινε 16η με 22 πόντους στη θέση των πλέι άουτ. Οι γηποεδούχοι τα έδωσαν όλα σε ένα ματς που διεξήχθη υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης. Στο πρώτο μέρος οι συνθήκες φάνηκε να ευνοούν την Τσβόλε που προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, χάρη στα γκολ των Τι (5′ πεν.) και Φαν Ντούινεν (11′). 

Ο Φερ μείωσε για τη Φέγενορντ του Ντικ Άντβοκάατ στο 38′ και πήγε στα αποδυτήρια πιο ήρεμη. Μάλιστα στην επιστροφή για το δεύτερο μέρος ο Στέφεν Μπεργχάους ισοφάρισε 2-2 στο 51′. Η Τσβόλε δεν το έβαλε κάτω παρά την πίεση που δέχτηκε και πέρασε μπροστά στο σκορ στο 59′ και πάλι με τον Γερμανό φορ Λέναρτ Τι. Δεύτερο γκολ πέτυχε από πλευράς Φέγενορντ και ο Μπεργχάους και στο 65′ ισορόπησε εκ νέου το ματς σε 3-3. 

Την τελευταία πινελιά στο παιχνίδι έβαλε ο νεαρός Μπόζενικ στο 88ο λεπτό για το τελικό 4-3! Η Φέγενορντ με παιχνίδι λιγότερο προσπέρασε την Αιντχόφεν με 43 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.