Φορτούνα – Φέγενορντ 1-3: Νίκη και τώρα…Μασσαλία! (hls)

Η Φέγενορντ πέρασε χωρίς πρόβλημα από την έδρα της Φορτούνα Σίταρντ, εδραιώθηκε στην τρίτη θέση και βλέπει τον ημιτελικό Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στη Μαρσέιγ.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ πήρε το τέταρτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα και καταδίκασε τους γηπεδούχους στην επιστροφή στις ήττες μετά από τρεις αγώνες, με τη μάχη παραμονής να συνεχίζεται.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν 2-0 στο 25′ με ισάριθμα γκολ του δεξιού μπακ Χιρτράουντα, το πρώτο με κεφαλιά μετά από κόρνερ και το δεύτερο με σουτ έπειτα από πάσα του Νέλσον. Ενδιάμεσα στο 17′, η Φέγενορντ έχασε και πέναλτι με τον Φαν Οσχ να αποκρούει την εκτέλεση του Κοκτσού.

Η Φέγενορντ στο 52ο λεπτό έκανε το 0-3 με τον Νέλσον και έχασε σωρεία ευκαιριών και για άλλα γκολ, όμως τελικά αυτή που το πέτυχε ήταν στο 70ό λεπτό η γηπεδούχος με τον Φλέμινγκ, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο τέλος για τη Φορτούνα έπαιξε και ο Σάμαρης, ενώ απουσίασε λόγω τραυματισμού ο Σιόβας.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Φορτούνα Σίταρντ (Ολτέι): Φαν Οσχ – Τιρπάν, Ανγκά (34′ Λονβάικ), Γιάνσεν (75′ Σάμαρης), Πίντο (85′ Πίντο) – Ντουάρτε (75′ Μπένσχοπ), Τέκι – Νόσλιν (46′ Μπαγκνταντί), Φλέμινγκ, Σόουντγενς – Χλάντον.
Φέγενορντ (Σλοτ): Mαρσιάνο – Χιρτράουντα, Τράουνερ, Σενέσι, Μαλάσια – Άουρσνες, Κοκτσού (57′ Γ. Χέντρικς) – Νέλσον, Τιλ (67′ Μπάσετ), Σινιστέρα (57′ Βόλεμαρκ) – Ντέσερς (57′ Λίνσεν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.