Φέγενορντ-Άλκμααρ 1-0: Πτήση κορυφής με Ντέσερς στο 92′! (hls)

Στο 89' ο Ντέσερς χάνει την ευκαιρία της χρονιάς και στο 92' "λυτρώνει" την Φέγενορντ απέναντι στην Άλκμααρ σκοράροντας σε τρίτο συνεχόμενο ματς.

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι, η Φέγενορντ κατάφερε να “κάμψει” την αντίσταση της Άλκμααρ στο 92ο λεπτό με γκολ του Ντέσερς. Ο επιθετικός της Φέγενορντ τρία λεπτά νωρίτερα είχε χάσει την ευκαιρία της χρονιάς, αλλά τη δεύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Κι όλα αυτά ενώ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Σλοτ (πρώην τεχνικός της Άλκμααρ) είχε δοκάρι με τον Σινιστέρα και άλλες σπουδαίες ευκαιρίες που εξουδετέρωσε ο εξαιρετικός Βίνταλ κάτω από τα γκολπόστ.

Δοκάρι όμως είχε και η Άλκμααρ στο δεύτερο μέρος με τον Κάρλσον, σημαντική ευκαιρία με τον Παυλίδη και τον Ράιντερς, αλλά το γκολ δεν ήρθε και αυτό το πλήρωσε.

Έτσι η Φέγενορντ πλησίασε τον Άγιαξ στον έναν βαθμό και η Άλκμααρ έμεινε στη μέση της βαθμολογίας. Για μια ακόμα φορά Χατζηδιάκος και Παυλίδης ήταν στο αρχικό σχήμα και έπαιξαν σε όλο το ματς έχοντας πολύ καλή απόδοση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.