Νάπολι-Κρεμονέζε 2-2 (4-5 πεν.): Η ουραγός της Serie A πέταξε έξω την πρωτοπόρο

Η Κρεμονέζε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τελευταία στη βαθμολογία, απέκλεισε εκτός έδρας με 5-4 στα πέναλτι την Νάπολι, μετά από χορταστικό 2-2 στην κανονική διάρκεια.

Οι φιλοξενούμενοι καθοφηγούμενοι από τον εντυπωσιακό Οκερέκε στο πρώτο ημίωρο ξεκίνησαν εμφατικά. Ο Νιγηριανός μοίρασε έτοιμο γκολ στον Πίκελ για το 0-1 στο 18′, ενώ μέχρι το 30′ είχαν 2 ακόμα μεγάλες φάσεις, χωρίς να βρουν στόχο.

Η Νάπολι ήταν τυχερή και βρήκε την ισοφάριση από κόρνερ στο 33′, όταν σε φάση διαρκείας ο Καρνεσέκι έβγαλε τη βολίδα του Εντομπελέ, στη συνέχεια ο Σιμεόνε είχε κεφαλιά στο δοκάρι και με νέα κεφαλιά ο Ζεσούς έκανε το 1-1. 3 λεπτά αργότερα ο Τσέρμπιν σέντραρε και ο Σιμεόνε με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-1, γυρίζοντας το ματς.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι δε φόρτσαρε και το πλήρωσε. Είχε κάποιες φάσεις με Σιμεόνε και Έλμας, αλλά τίποτα σπουδαίο. Στο 87′ ήρθε το σοκ από τον Γκιάν, ο οποίος με καλοζυγισμένη κεφαλιά ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο Σπαλέτι έριξε το μεγάλο του όπλο που ακούει στο όνομα Όσιμεν, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 100′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σερνίκολα και 3 λεπτά αργότερα η Νάπολι είχε διπλή ευκαιρία με Όσιμεν και Σιμεόνε να σημαδεύει το δοκάρι.

Μέσα σε 2 λεπτά στο 114′ και το 115′ Πολιτάνο και Ανγκισά αστόχησαν και το ματς πήγε στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες ευστόχησαν στα 6 πρώτα πέναλτι, ο Λομπότκα αστόχησε, Βαλέρι και Οσιμέν βρήκαν δίχτυα και ο Γκιάν στο τελευταίο χτύπημα έδωσε την πρόκριση στην Κρεμονέζε με 5-4 στα πέναλτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.