Σαν το παλιό καλό κρασί…

Ο Κλαούντιο Πιζάρο παραμένει ένας ικανότατος σκόρερ και το απέδειξε κόντρα στη Βενεζουέλα με το νικητήριο τέρμα που σημείωσε (1-0). Με δέκα οι ηττημένοι από το 29'.

Τι και αν διανύει το 36ο έτος της ζωής του; Ο Κλαούντιο Πιζάρο παραμένει ένας ικανότατος σκόρερ και το απέδειξε κόντρα στη Βενεζουέλα με το νικητήριο τέρμα που σημείωσε (1-0). Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου (Βραζιλία, Κολομβία, Περού, Βενεζουέλα) έχουν από τρεις βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα φανεί ποιες θα περάσουν στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα.

Η Βενεζουέλα θα ήθελε έστω την ισοπαλία για να έχει το προβάδισμα πρόκρισης, όμως τα πράγματα για εκείνη δεν πήγαν καλά στην αναμέτρηση. Στο 29′ ο Αμορεμπιέτα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, καθώς ο διαιτητής έκρινε πως το πάτημα πάνω στον Γκερέρο ήταν σκόπιμο και έτσι άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το Περού αν και είχε την υπεροχή δεν μπορούσε να βρει τρόπο να “ξεκλειδώσει” την αμυντική γραμμή της αντιπάλου του. Ολα αυτά αυτά μέχρι το 72′ καθώς σε αυτό το χρονικό σημείο ο Πιζάρο με σουτ από τα αριστερά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του Περού για την πρόκριση.

Ο Βάργκας, ο οποίος θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, “θυσιάστηκε” από τον προπονητή του και έγινε αλλαγή στο 37′, προκειμένου να μπει ο Σισέρο για να καλύψει το κενό στην άμυνα που άφησε με την αποβολή του ο Αμορεμπιέτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.