Άνετα στην πρεμιέρα η Βραζιλία

Η Βραζιλία ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο Κόπα Αμέρικα, επικρατώντας με 3-0 της ακίνδυνης Βολιβίας στο Σάο Πάουλο για τον 1ο Όμιλο.

Η Βραζιλία ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο Κόπα Αμέρικα, επικρατώντας με 3-0 της ακίνδυνης Βολιβίας στο Σάο Πάουλο για τον 1ο Όμιλο.

Η «σελεσάο» κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο μέρος, με τις εκτελέσεις κόρνερ του Κουτίνιο να προκαλούν χάος στη βολιβιανή άμυνα και τους Φιρμίνο και Τιάγκο Σίλβα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Ρισάρλισον αστόχησε σε κενή εστία μετά από λάθος των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει στο πρώτο 45λεπτο και το απαιτητικό κοινό του «Μορουμπί» να αποδοκιμάσει τη «σελεσάο».

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους η πίεση της Βραζιλίας απέδωσε καρπούς, καθώς μετά από μία σέντρα του Ρισάρλισον, η μπάλα βρήκε το χέρι του Χουσίνο και ο Αργεντινός διαιτητής Νέστορ Πιτάνα καταλόγισε το πέναλτι αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR και παρά τις διαμαρτυρίες των Βολιβιανών. Ο Κουτίνιο ευστόχησε στην εκτέλεση και έκανε το 1-0, με τον ίδιο παίκτη στο 53′ να διπλασιάζει τα τέρματά του με κοντινή κεφαλιά μετά από ασίστ του Φιρμίνο. 

Το ωραιότερο γκολ του ματς πάντως ήρθε στο 85ο λεπτό, με τον αναπληρωματικό Έβερτον να συγκλίνει από αριστερά πριν νικήσει τον τερματοφύλακα Λάμπε με μία ασταμάτητη «οβίδα».

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Άλβες, Μαρκίνιος, Σίλβα, Λουίς, Καζεμίρο, Φερναντίνιο, Κουτίνιο, Νέρες (81′ Έβερτον), Φιρμίνο (65′ Ζεσούς), Ρισάρλισον (84′ Γουίλιαν).
ΒΟΛΙΒΙΑ: Λάμπε, Ιμπάνες, Χακίν, Χουσίνο, Μπεχαράνο, Σααβέδρα (64′ Λ. Βάκα), Χουστινιάνο, Σαουσέδο (59′ Βαγιάρ), Κσουμασέρο, Κάστρο (75′ Ρ. Βάκα), Μορένο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.