Ντούνγκα: «Νίκη αυτοπεποίθησης»

Ο Κάρλος Ντούνγκα έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη 1-0 της Βραζιλίας επί της Κολομβίας, στη φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων και έκανε λόγο για νίκη αυτοπεποίθησης.

Ο Κάρλος Ντούνγκα έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη 1-0 της Βραζιλίας επί της Κολομβίας, στη φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων και έκανε λόγο για νίκη αυτοπεποίθησης. Ο Βραζιλιάνος προπονητής αναφέρθηκε στη σκληρή κρητική που δέχεται η «σελεσάο» μετά το πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο.


Αρχικά, ο Ντούνγκα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι καλό να κερδίζεις, ειδικότερα μετά την κριτική που δεχθήκαμε μετά το Μουντιάλ, που κάποιες φορές ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Θα μας βοηθήσει να πατήσουμε ξανά γερά στα πόδια μας και να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση. Εξήγησα στους παίκτες μου πως βρίσκονται στην ομάδα γιατί είναι οι καλύτεροι και πως δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα. Απλά να κάνουν το παιχνίδι τους».


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Πρέπει να εξετάσω την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών, όμως υπάρχει ο κορμός. Περιμένει βελτίωση μέρα με τη μέρα και σιγά σιγά θα έρθουν οι αυτοματισμοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.