Έκπληξη από το Περού! (video)

To Περού νίκησε 2-0 την Κολομβία στην παράταση!

To Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν νίκησε 2-0 την Κολομβία στην παράταση, έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα!

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να παρουσιάσει κάτι καλό από τις δύο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν. Ότι άξιζε από το παιχνίδι έγινε στο δεύτερο 45λεπτο, όπου η Κολομβία φανέρωσε κάποια στοιχεία της ανωτερότητας της. Στο 65′ ο Μορένο κέρδισε το πέναλτι από ανατροπή του Ροντρίγκεζ, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα άουτ!

Ένα λεπτό αργότερα ο Μορένο πήρε μόνος του την πρωτοβουλία και αφού ξεπέρασε δύο αντιπάλους του, έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Φερνάντεζ.

Στο 92′ ο Γκουαρίν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το δυνατό σουτ, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντεζ, και έτσι το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Εκεί το Περού μπήκε πολύ δυνατά και στο 101’ο Λομπατόν με έναν κεραυνό άνοιξε το σκορ έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Κολομβιανού τερματοφύλακα. Στο δεύτερο μέρος της παράτασης η Κολομβία ήταν μπροστά και άφησε πολλούς κενούς χώρους στην άμυνα. Έτσι σε μία αντεπίθεση, ο Γκερέρο έδωσε την πάσα στον Βάργκας ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που δίνει τη πρόκριση στο Περού στα ημιτελικά!

Κολομβία (Ερνάν Νταρίο Γκόμες): Μαρτίνες, Ζουνίγκα, Γέπες, Περέα, Αρμέρο, Σάντσες, Αγκιλάρ, Γκουαρίν, Μορένο, Ράμος (61΄Ροδαγιέγκα), Φαλκάο

Περού (Σέρχιο Μαρκαριάν): Φερνάντεζ, Ρεβορέδο, Ράμος, Ροντρίγκεζ, Βίλτσες, Αντβίνκουλα(46΄ Λομπατόν), Μπαλμπίν, Κρουσάδο, Βάργκας, Τσερόκε (95΄Γιοτούν), Γεκερέρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.