Πρώτη νίκη και πρωτιά για τη Βραζιλία (vid)

Με δύο γκολ του Πάτο και δύο του Νειμάρ, η Βραζιλία έκαμψε την αντίσταση του Εκουαδόρ (4-2).

Με δύο γκολ του Πάτο και δύο του Νειμάρ, η Βραζιλία έκαμψε την αντίσταση του Εκουαδόρ (4-2), το οποίο πάλεψε και μάλιστα ισοφάρισε δύο φορές τη “σελεσάο”.  Οι νικητές τερμάτισαν στην πρώτη θέση του β’ ομίλου, ενώ οι ηττημένοι επιστρέφουν σπίτι τους.

Η Βραζιλία άνοιξε το σκορ ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα με κεφαλιά του Πάτο ύστερα από σέντρα του Αντρέ Σάντος από τα δεξιά. Ο Μαϊκόν σε ακόμα μία επέλαση από δεξιά πάσαρε στον Ρομπίνιο, ο οποίος από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής “σημάδεψε” το αριστερό δοκάρι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Στο επόμενο λεπτό και συγκεκριμένα στο 37′ το Εκουαδόρ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Λούσιο έχασε τη μάχη στο αέρα και ο Καϊσέδο με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του Σέζαρ και στα δίχτυα. Ο γκολκίπερ της “σελεσάο” φέρει τεράστια ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, όμως στο 45′ εξιλεώθηκε για το λάθος του αποκρούοντας εκπληκτικά το σουτ του Αρόγιο.

Η Βραζιλία μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 49′ ο Νεϊμάρ πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα στο Κόπα Αμέρικα, όμως το Εκουαδόρ είχε και πάλι απάντηση. Ο Καϊσέδο (61′) και πάλι με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζούλιο Σέζαρ και αύξησε πάλι τις πιθανότητες του Ισημερινού για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η χαρά του Εκουαδόρ κράτησε μόλις ένα λεπτό, αφού και πάλι ο Πάτο βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στη “σελεσάο”. Στο 72′ ο Νεϊμάρ φρόντισε να διώξει το άγχος από τη Βραζιλία και ουσιαστικά να “καθαρίσει” τη νίκη. Ο νεαρός άσος με πλασέ ύστερα από μία ακόμα ατομική ενέργεια του Μαϊκόν έγραψε το τελικό 4-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.