Η Ουρουγουάη στο Novasports.gr

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα. Παρακολουθείστε live τις αναμετρήσεις Ουρουγουάη-Πέρού (1:15) και Χιλή-Μεξικό (3:45). Παρακολουθείστε live τις αναμετρήσεις μέσω της υπηρεσίας live streaming, στο Novasports.gr.

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα. Παρακολουθείστε live τις αναμετρήσεις Ουρουγουάη-Πέρού (1:15) και Χιλή-Μεξικό (3:45). Παρακολουθείστε live τις αναμετρήσεις μέσω της υπηρεσίας live streaming, στο Novasports.gr.

Με στόχο την αποφυγή παρόμοιου στραπάτσου μ’ αυτό που έπαθαν Αργεντινή και Βραζιλία θα αντιμετωπίσει η Ουρουγουάη απόψε (Live Novasports 1, 01:15) το σαφώς πιο αδύναμο, Περού. Στο «νεόκτιστο» Μπισεντενάριο του Σαν Χουάν η «σελέστε» θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης που αυτομάτως θα την χρίσουν και… επίσημα φαβορί του ομίλου. Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Ταμπάρες δεν υπάρχουν, αφού και ο Λοδέιρο, ο οποίος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας έχασε τον πατέρα του, δηλώνει παρών. Αντίθετα, ο Σέρχιο Μαρκαριάν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας το έριξε στις… προσευχές, με αφορμή τα αλλεπάλληλα κρούσματα τραυματισμών που χτύπησαν την ομάδα του. Τζέφερσον Φαρφάν και Κλαούδιο Πισάρο, τα δύο μεγάλα αστέρια των «Ίνκας» αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω τραυματισμού, κάτι που αποδυνάμωσε αισθητά την ομάδα του Περού.
 
Σε σύνολο 18 αναμετρήσεων στο Κόπα Αμέρικα, η Ουρουγουάη μετράει 11 νίκες, το Περού 6, ενώ μόλις μία αναμέτρηση τελείωσε σε ισόπαλο αποτέλεσμα. Μοναδική ισοπαλία των δύο ομάδων στις 20 Οκτωβρίου του 1983 στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο Μαλάσκες στο 24′ έδωσε το προβάδισμα στο Περού και ο Καμπρέρα στο 49′ έκανε το 1-1. Η Ουρουγουάη εκείνη τη χρονιά κατέκτησε τον τίτλο.
 
 
Οι πιθανές  ενδεκάδες:
Ουρουγουάη (Βάσιγκτον Ταμπάρες): 1. Μουσλέρα – 16. Περέιρα, 2. Λουγάνο, 6. Βικτορίνο, 22. Κάσερες – 15. Πέρες, 17. Αρέβαλο Ρίος, 14. Λοδέιρο – 21. Καβάνι, 10. Φορλάν, 9 Σουάρες.
 
Περού (Σέρχιο Μαρκαριάν): 1. Φερνάντες -13. Ρεβορέδο, 3. Ακασιέτε, 2. Ροδρίγες, 4. Βίλτσες – 5. Μπαλμπίν, 8. Γκεβάρα – 10. Κρουσάδο, 16. Αδβίνκουλα, 19. Γιοτούν – 9. Γκερέρο.
 
Διαιτητής: Βιλμάρ Ρολδάν
Γήπεδο: Μπισεντενάριο – Σαν Χουάν
 
Φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στις 03:45 και τον αγώνα του άλλου ομίλου μεταξύ της Χιλής και του Μεξικού, επίσης από το Novasports 1 και το Novasports HD.
 
Και μην ξεχνάτε! Το Κόπα Αμέρικα μπορείτε να το παρακολουθείτε ζωντανά και από τον υπολογιστή σας μέσω του www.novasports.gr, ακόμα και αν δεν είστε συνδρομητές της Forthnet.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

04/07 01:15 Ουρουγουάη-Περού   (Εστάδιο δελ Μπισεντενάριο-Σαν Χουάν)
04/07 03:45 Χιλή-Μεξικό    (Εστάδιο δελ Μπισεντενάριο-Σαν Χουάν)

Η βαθμολογία του Γ’ Ομίλου:
Ουρουγουάη 0
Χιλή 0
Περού 0
Μεξικό 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.