Ντέρμπι Κ.-Γουότφορντ 0-1: Μία τελική στην εστία, ένα γκολ (vid)

Η Γουότφορντ στην πρώτη τελική της στην εστία πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ δια ποδός Ζοάο Πέδρο για να περάσει νικηφόρα από το Πράιντ Παρκ της Ντέρμπι Κάουντι.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Νόριτς που χαλάρωσε την πίεση στον Φίλιπ Κοκού, η Ντέρμπι Κάουντι αναζήτησε και την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες απέναντι στη Γουότφορντ. Από την πλευρά της η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, ήθελε την επιστροφή στα θετικά αποτέλεσματα μετά την πρώτη της ήττα στην Τσάμπιονσιπ, κατόπιν του υποβιβασμού. 

Το πρώτο μέρος μπορεί να είχε ένταση όχι όμως και καλές στιγμές, με τη σημαντικότερη να ανήκει στους γηπεδούχους. Αυτή προέκυψε από λανθασμένη μεταβίβαση στη μεσαία γραμμή, που έδωσε την ευκαιρία στον Γουέιν Ρούνι να βγάλει σε θέση βολής τον Χολμς ο οποίος όμως σούταρε άστοχα πάνω από την εστία του Φόστερ. 

Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έθελξαν με την απόδοση τους, με την πρώτη τελική στην εστία να καταγράφεται με το σουτ του Λόρενς στο 74ο λεπτό. Ήταν δύο λεπτά αργότερα όταν ο Ζοάο Πέδρο είχε την πρώτη τελική στην εστία για λογαριασμό της Γουότφορντ. Ήταν ένα φανταστικό φαλτσαριστό σουτ από τον 19χρονο Βραζιλιάνο με το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Ρούνι έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση στο 79ο λεπτό κι απείλησε με εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει το “φιλί της ζωής” στον Φίλιπ Κοκού που είναι ξανά υπ’ ατμόν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.