Μπάγερν: Ο χρήσιμος Γκορέτσκα

Ο Λίον Γκορέτσκα έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο Μόναχο και αποτελεί από τους βασικούς συντελεστές στην φετινή πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας του Χάνζι Φλικ.

Ο Λίον Γκορέτσκα έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο Μόναχο και αποτελεί από τους βασικούς συντελεστές στην φετινή πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας του Χάνζι Φλικ. Ο Γερμανός διεθνής έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπουντεσλίγκα μετά την χθεσινή νίκη της Μπάγερν απέναντι στη Λειψία (0-1), που με δικό του γκολ έδωσε αέρα 7 πόντων στη βαθμολογία

Ο προπονητής μου θέλει να αναλάβω περισσότερες ευθύνες, να υποστηρίξω με τη φωνή μου και τις οδηγίες μου την ομάδα, να μεταφέρω τους συμπαίκτες μου την απαραίτητη ενέργεια και να διασφαλίσω πως έχουμε τη σωστή ένταση στο γήπεδο” δήλωσε στο bundesliga.com.

”Υπάρχουν πάντα καλές και κακές ημέρες, αλλά υπάρχουν πράγματα που αναμένεται να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα και μπορώ να τα κάνω ανεξάρτητα από την κατάσταση που μπορεί να βρεθώ. Προσπαθώ, όπως όλοι οι άλλοι, να δείξω τις δυνάμεις μου στο γήπεδο για να ενισχύσω την ομάδα”.

Πρωταθλητής με τους Βαυαρούς και βασικό μέλος της Εθνικής Γερμανίας, προφανώς θα έχει μια θέση στο παγκόσμιο κύπελλο που ακολουθεί. Ο Γερμανός θεωρεί πως τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει αν και η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί και φέτος.

“Υπάρχουν ακόμη 21 βαθμοί που πρέπει να πάρουμε. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά όχι καθοριστικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.