Λειψία – Μπάγερν Μ. 0-1: Η προφητεία του Μίλερ! (hls)

Η Μπάγερν έκανε βήμα τίτλου περνώντας από τη Λειψία με 1-0 χάρη σε γκολ του Λέον Γκορέτσκα που είχε ...προφητεύσει ο Τόμας Μίλερ!

Ο Τόμας Μίλερ το είχε πει με ένα…λογοπαίγνιο όταν έγινε γνωστό ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα έμενε ένα μήνα εκτός δράσης. 
«Ο Leon SCOREtzka μπορεί να καλύψει το κενό του LewanGOALski», είχε αποφανθεί ο άσος των Βαυαρών και τελικά αυτό έγινε στο ντέρμπι κορυφής της Μπουντεσλίγκα!
O Γκορέτσκα, όχι μόνο έκρινε το ματς αναπληρώνοντας επάξια το κενό του Πολωνού, αλλά το έκανε και μετά από ασίστ του Μίλερ, με τους Βαυαρούς να πετυχαίνουν πέμπτη σερί νίκη και να ξεφεύγουν επτά πόντους από τη Λειψία, επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος.
Η Λειψία, που υπερασπιζόταν αήτττητο οκτώ αγωνιστικών, προσπάθησε να απειλήσει αλλά ήταν φλύαρη στο πρώτο μέρος. Αντίθετα με τους Βαυαρούς που ήταν άκρως αποτελεσματικοί και σκόραραν στο 38ο λεπτό όταν ο Κίμιχ βρήκε υπέροχα τον Μίλερ στην περιοχή και δεξιά, αυτός προσποιήθηκε, γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον Γκορέτσκα, που κεραυνοβόλησε τον Γκουλάτσι.
Στο β’ η Λειψία αύξησε την πίεση και έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε και πλέον η ένατη σερί «σαλατιέρα» είναι στα πόδια των Βαυαρών…
ΛΕΙΨΙΑ (Νάγκελσμαν): Γκουλάτσι – Μουκιέλε, Όρμαν, Ουπαμεκανό – Άνταμς (82′ Χβανγκ), Κλόστερμαν, Χαϊνταρά (73′ Πόουλσεν, 88′ Κονατέ) – Ενκουνκού, Όλμο (73′ Σόρλοτ), Σάμπιτσερ – Φόρσμπεργκ (46′ Kλάιφερτ).
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. (Φλικ): Νόιερ – Παβάρ, Ζούλε, Αλάμπα, Ερναντέζ – Κίμιχ, Γκορέτσκα (72′ Μούσιαλα) – Σανέ (81′ Mαρτίνεθ), Μίλερ, Κομάν (72′ Γκνάμπρι) – Τσούπο – Μοτίνγκ.

Δείτε τι έγινε στα απογευματινά ματς της Μπουντεσλίγκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.