Βέρντερ Β. – Χάιντενχαϊμ 1-2: Της χάλασε το πάρτι (highlights)


Η Βέρντερ Βρέμης ήθελε να συνδυάσει το πάρτι για τα 125 χρόνια της με μία νίκη κόντρα στην Χάιντενχαϊμ, όμως η ομάδα του Σμιντ μοιάζει με τρένο δίχως φρένα τις τελευταίες 9 αγωνιστικές και πήρε μία τεράστια νίκη με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα της σεζόν με 3 γκολ και τρια δοκάρια, όλα για τους γηπεδούχους, αλλά και ευκαιρίες που θα μπορύσαν να έχουν διαμορφώσει αλλιώς το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 4ο μόλις λεπτό από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή ο Εντζίμα με τον Στάγε βγήκαν στην αντεπίθεση, ο πρώτος πάσαρε σωστά στον Αυστριακό ο οποίος θέλησε να περάσει και το Μίλερ, το κατάφερε, αλλά από σχετικά πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι χάνοντας έτσι τεράστια ευκαιρία να βάλει μπροστά τους πράσινους από πολύ νωρίς.

Η ομάδα του Σμιντ ήταν εκείνη που στην δική της πρώτη φάση κατάφερε από κόρνερ να ανοίξει το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Μαλόνεϊ. Ενώ σόκαρε εις διπλούν το Βέζερστάντιον καθώς στο 18′ από αντεπίθεση και καθυστερημένη έξοδο του Ζέτερ σκόραρε και δεύτερο γκολ με τον Μπέστε και ασίστ του πρώην παίκτη της Βέρντερ Ντίκσι.

Η Βέρντερ όμως ένα λεπτό μετά κατάφερε να μειώσει και να βρει ελπίδα αμέσως αφού στο 19ο λεπτό έκανε το 2-1 με κεφαλιά ο Σμιντ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν άλλα δύο δοκάρια, στο 77′ με τον Σμιντ και στο 90+1 και πάλι με τον Στάγε. Ενώ στο 6ο λεπτό του επιπλέον χρόνου λίγο έλειψε να σκοράρει ο τερματοφύλακας της Βέρντερ, Ζέτερερ ο οποίος ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή σε κόρνερ που κέρδισε η ομάδα. Πήρε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη αμυντικού κι έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μίλερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.