Ατλέτικο Μαδρίτης: «Γλυκοκοιτάζει» τον Μαυροπάνο

Σύμφωνα με την Bild, η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Στουτγάρδης, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. έχει παίξει 69 παιχνίδια με τον γερμανικό σύλλογο.

Η γερμανική ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Τζόσουα Γκιλαβογκί τον Ιανουάριο, αλλά θα χρειαστεί να συγκεντρώσει κεφάλαια για να αποκτήσει τον Γάλλο. Εξαιτίας αυτού, είναι πιθανό ο Μαυροπάνος να φύγει από τον σύλλογο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τον Έλληνα αμυντικό, το ποσό που θα ζητηθεί θα είναι περίπου 15 εκατ. ευρώ, με το τρέχον συμβόλαιό του στη Στουτγκάρδη να εκπνέει το 2025.

Η Ατλέτικο κατέθεσε το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό στον πρώην αθλητικό διευθυντή Σβεν Μίσλιντατ και τώρα δείχνει περαιτέρω ενδιαφέρον για τον Μαυροπάνο.
Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη γίνει συγκεκριμένες. Ο Μαυροπάνος έχει κερδίσει πάνω από το 82% των μονομαχιών του στη Bundesliga αυτή τη σεζόν και θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, εκτός των έξι κορυφαίων ομάδων.
Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρθηκε επίσης για τον Έλληνα διεθνή το καλοκαίρι και ήταν έτοιμη να πληρώσει περίπου 25 εκατ. ευρώ. Ο Μαυροπάνος πέρασε δύο χρόνια ως δανεικός στη Στουτγάρδη, προτού κάνει τη μετακίνησή του από την Άρσεναλ, για λίγο πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Από το 2020, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.