Δείτε τι έγινε την Παρασκευή στη Euroleague (videos)

H ήττα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη, η αξιόπιστη στην έδρα της Βιλερμπάν κι η συνεχιζόμενη καθοδική πορεία της Ζάλγκιρις.

Η ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δεν άφησε τα σημάδια της στην πρώτη τριάδα, η οποία έμεινε απαράλλακτη, η Μακάμπι αποχωρίστηκε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παναθηναϊκό, ενώ η Χίμκι άλλαξε θέσεις με το Μιλάνο.

Defense, defense!

Δεχόμενος 98 πόντους από την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Παναθηναϊκός ρεαλιστικά δεν είχε τύχη. Εκτός εάν έκανε το τέλειο παιχνίδι επιθετικά. Η μάχη των ριμπάουντ (39-26) έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά των γηπεδούχων παρά το σύνηθες double-double του Καλάθη και την παράσταση του Φρεντέτ. Τα 5 τρίποντα του Ντιλέινι κι η ηγετική φυσιογνωμία του Μίροτιτς ήταν τα βασικά συστατικά της δέκατης νίκης των Καταλανών κι οι «Πράσινοι»  θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με δύο φοβερά παιχνίδια: εντός με τη Φενέρ κι εκτός με τη Μακάμπι.

Pas mal…

Η Βιλερμπάν μπήκε στη 13η αγωνιστική έχοντας τη χαμηλότερη επιθετική συγκομιδή του πρωταθλήματος, 70,6 πόντους. Άφησε την αριθμολαγνεία στην άκρη και φτάνοντας για πρώτη φορά τόσο ψηλά επιθετικά, επικράτησε της ντεφορμέ Αρμάνι με 89-82. Ο…πεφωτισμένος Λάιτι μίλησε όταν έπρεπε, ο Τέιλορ πέτυχε τους 16 από τους 18 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζεκίρι κυριάρχησε στους αιθέρες, κι ο Μεσίνα βλέπει την ομάδα του να ασθμαίνει με 4 διαδοχικές ήττες. 

Vamos Valencia!

Αυτή την εποχή εάν κάποια ομάδα αναζητεί να πετύχει νίκη, μάλλον θα κύκλωνε το όνομα της Ζάλγκιρις. Όσο κι αν είναι αυτό είναι σκληρό για το σύνολο του Γιασικέβιτσους, οι αριθμοί δεν προσφέρονται για μακιγιάζ: έβδομη σερί ήττα και μάλιστα αυτή τη φορά εντός έδρας, κόντρα στη Βαλένθια, η οποία δεν είχε επιτυχία μακριά από το «Φοντέτα». Ο Λαμπερί ήταν…λαμπερός με 22 πόντους, η ομάδα του είχε 13 τρίποντα (απειλώντας το ρεκόρ συλλόγου) και 17/23 δίποντα και κάπως έτσι τα 15 λάθη δεν κόστισαν στους Ισπανούς. 

Πήρε τα ριμπάουντ, όχι όμως τη νίκη

Η Ζενίτ κατέβασε 18 επιθετικά ριμπάουντ στο Μόναχο με την Μπάγερν, αλλά πέτυχε μόνο 8 πόντους από δεύτερη ευκαιρία. Αφήστε που δοκίμασε περισσότερα τρίποντα από δίποντα δίχως μεγάλη επιτυχία (10/36 και 14/31 αντίστοιχα). Ο Λούτσιτς οδήγησε την ομάδα του Ράντονιτς στην πέμπτη νίκη της με τον αψεγάδιαστο Φλακαντόρι να είναι σημαντικός για τους Βαυαρούς, οι οποίοι είχαν μια πεντάδα παικτών με διψήφια συγκομιδή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.