Ντόνσιτς: Ήθελε μία ασίστ για να γίνει ο τρίτος παίκτης με triple-double σε Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει πάρει από το «χέρι» την Εθνική Σλοβενίας και την ο0δηγεί εκ του ασφαλούς στην ζώνη των μεταλλίων με απίθανες εμφανίσεις. Πήγε να γράψει ιστορία κόντρα στην Ισπανία αλλά μία ασίστ του έλειψε για να τα καταφέρει.

Ο Ντόνσιτς των… ρεκόρ, ο Ντόνσιτς των θαυμάτων. Το «wonderkid» του παγκόσμιου μπάσκετ παραμένει αήττητο με την Εθνική Σλοβενίας, φτάνοντας τις 16 νίκες.

Όμως εκτός από αυτό το απίστευτο 16-0 με την Εθνική Ανδρών της χώρας του σε επίσημα ματς, ο άσος των Μάβερικς, στο ματς με την Ισπανία έφτασε πολύ κοντά σε ένα ιστορικό triple-double.

Ο Λούκα είχε 12 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ, χάνοντας το τρίτο triple-double στην ιστορία του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ για μία τελική πάσα (μάλιστα ο Μάικ Τόμπι έχασε ένα εύκολο σχετικά λέι απ προς το τέλος του ματς). Ο τελευταίος που τα είχε καταφέρει ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς το 2012 στο Λονδίνο…

Θυμίζουμε, ότι η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία την Τρίτη τα ξημερώματα (03/08, 04:00) με την ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς να είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.