Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ: Έβγαλε «γούστα» η κλήρωση των προημιτελικών (pic)

Η κλήρωση των προημιτελικών του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ των Ανδρών έβγαλε μία σούπερ αναμέτρηση, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ σε νοκ άουτ αγώνα!

Το φετινό Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ είναι πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό έχει απλή εξήγηση: Η ψαλίδα των Αμερικανών με τις υπόλοιπες ομάδες έχει κλείσει επικίνδυνα και το επίπεδο είναι αισθητά ανεβασμένο.

Η κλήρωση των προημιτελικών λοιπόν έβγαλε μία ματσάρα, ένα άτυπο Super Cup. Η πρωταθλήτρια κόσμου του 2019 θα αντιμετωπίσει τους χρυσούς Ολυμπιονίκες του Ρίο Ντε Τζανέιρο (2016) σε νοκ-άουτ παιχνίδι, στο οποίο ο ηττημένος πάει «σπίτι» του και ο νικητής μπαίνει στην ζώνη των μεταλλίων.

Ισπανία-ΗΠΑ λοιπόν το πρωί της Τρίτης (03/08) για ένα εισιτήριο για την 4άδα. Νωρίτερα η αήττητη Σλοβενία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία (04:00), ενώ μετά το Ισπανία-ΗΠΑ θα διεξαχθεί η ευρωπαϊκή «μάχη» της Γαλλία με την Ιταλία (11:20). Η αυλαία των προημιτελικών πέφτει με το παιχνίδι της Αυστραλίας με την δευτεραθλήτρια κόσμου, Αργεντινή (15:00).

Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών την Τρίτη (03/08):

04:00 Σλοβενία – Γερμανία

07:40 Ισπανία – ΗΠΑ

11:20 Γαλλία – Ιταλία

15:00 Αυστραλία – Αργεντινή

Όσον αφορά τους ημιτελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Πέμπτη (05/08), ο νικητής του Γαλλία-Ιταλία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σλοβενία – Γερμανία, και η νικήτρια ομάδα του Ισπανία-ΗΠΑ θα διασταυρώσει τα… ξίφη της με το νικητή του Αυστραλία-Αργεντινή στον έτερο ημιτελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.