ΗΠΑ – Μαυροβούνιο 85-73: Σεβασμός στην προσπάθεια (highlights)

Οι ΗΠΑ βρήκαν τον πιο σκληρό ως τώρα αντίπαλό τους στο Μουντομπάσκετ, κέρδισαν με πολύ κόπο το Μαυροβούνιο 85-73 και συνέχισαν αήττητοι στην διοργάνωση.

Ο Βούτσεβιτς κι ο Πέρι κουβάλησαν μια ολόκληρη ομάδα απέναντι στις ΗΠΑ για 35 περίπου λεπτά. Στο τέλος όμως, η αθλητικότητα, οι λύσεις και το καθαρό μυαλό του Έντουαρτς, αρκούσαν για να μείνουν οι Αμερικάνοι χωρίς ήττα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Έντουαρτς ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους από τους οποίους οι περισσότεροι ήρθαν στην τελευταία περίοδο.

Ο Βούτσεβιτς με 18 πόντους και 16 ριμπάουντ κι ο Πέρι με 14 και 6 ασίστ, έδωσαν ώθηση σε ένα συγκινητικό Μαυροβούνιο που πάλεψε σε όλο το ματς και δεν άφηνε τους Αμερικάνους να κάνουν ένα ακόμα πάρτι. Οι Μαυροβούνιοι πήραν 23 επιθετικά ριμπάουντ κι αυτό αποτέλεσε το πιο σημαντικό τους όπλο σε όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι ΗΠΑ από την άλλη απλά δεν έχασαν τις δυνάμεις τους. Σε ένα άσχημο από ποσοστά βράδυ για εκείνους, έμειναν στο τέλος να περιμένουν πολλά από οτν Έντουαρτς, ενώ 12 πόντος και μερικά κρίσιμα καλάθια είχε κι ο Όστιν Ριβς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.