Μπατούμ: «Ήθελα να μείνω στην Νανσί»

Στη Νασί ήθελε να παραμείνει ο Νικολά Μπατούμ, όπως υπογράμμισε ο ίδιος.

Στη Νασί ήθελε να παραμείνει ο Νικολά Μπατούμ, όπως υπογράμμισε ο ίδιος. Ο διεθνής Γάλλος παίκτης θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στο ΝΒΑ, μετά την απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη γαλλική ομάδα στην αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο για την Euroleague.

Αρχικά, ο 23χρονος φόργουορντ τόνισε: «Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Νανσί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δε νομίζω να είμαι στο επόμενο παιχνίδι με τη Χάβρη. Είναι πάντως πολύ πιθανό να παίξω στο ματς με την Μπιλμπάο για την Ευρωλίγκα την Τετάρτη. Δεν κρύβω πως είμαι χαρούμενος που αρχίζει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, αλλά παράλληλα έχω μία πικρή γεύση γιατί θα ήθελα να παραμείνω στη Νανσί τουλάχιστον για λίγο καιρό ακόμη, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο Top 16».

Και συμπλήρωσε: «Έμαθα πολλά σε αυτό το διάστημα. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να έρθω. Ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα. Θα κρατήσω για πάντα μέσα μου τις όμορφες αναμνήσεις. Εύχομαι στα παιδιά να τα καταφέρουν και παράλληλα να πάρουν το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως μπορούν και χωρίς εμένα. Υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.