Ρόσμπεργκ: “Ο Χάμιλτον είναι το μεγαλύτερο ταλέντο όλων των εποχών”

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι το μεγαλύτερο ταλέντο όλων των εποχών στην Formula 1, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Μέλι “έσταξε” ο Νίκο Ρόσμπεργκ για τον Λιούις Χάμιλτον και τις δυνατότητες του στη Formula 1. Σύμφωνα με τον πρώην πιλότο της Mercedes, ο Βρετανός είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Παράλληλα θεωρεί ότι ο 7 φορές πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Formula 1 είναι “αναθεματισμένα γρήγορος” .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Χάμιλτον και το ταλέντο του: “Ο Λιούις είναι ένα απόλυτο ταλέντο της φύσης. Αν το δει κανείς μόνο από άποψη ταλέντου, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Και χτίζει πάνω σε αυτό. Το ένστικτό του είναι φαινομενικό”.

Για τις αρετές του Σουμάχερ: “Μια μεγάλη διαφορά είναι η επιμέλεια. Ο Λιούις απεχθάνεται τις δοκιμές. Και ο Μίκαελ, θα έκανε δοκιμές κάθε μέρα αν μπορούσε, παρότι επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, διότι ξέρει ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να μάθεις κάθε μέρα. Είναι απλά θέμα επιμέλειας, πάθους”.

Για τον Χάμιλτον που αξιοποιεί σωστά τα social media και την προβολή του: Αυτό που κάνει πολύ καλά είναι όλη η πολιτική, με τα μέσα ενημέρωσης. Λειτουργεί πολύ, πολύ έξυπνα. Κι ακόμα και στην πίστα, όταν προκύπτει ένα αμφιλεγόμενο θέμα, δεν είναι ποτέ δικό του λάθος. Είναι πάντα λάθος του αντιπάλου του”.

Για το πρωτάθλημα του 2016 που κέρδισε τον Χάμιλτον: “Δεν είμαι τόσο συναισθηματικά φορτισμένος τώρα για να πω ότι ο Μίκαελ αξίζει αυτό το ρεκόρ. Μετά βλέπω περισσότερα, και σκέφτομαι ότι ο Χάμιλτον είναι αναθεματισμένα γρήγορος, κι έτσι αισθάνομαι όλο και πιο περήφανος που τον κέρδισα τότε με το ίδιο αυτοκίνητο”.

Για ένα αστείο περιστατικό με τον Σουμάχερ:“Στο Μονακό υπήρχε μόνο μία τουαλέτα στο γκαράζ. Και ο Μίκαελ μπήκε 10 λεπτά νωρίτερα και κλείδωσε τον εαυτό του μέσα. Και ήξερε ότι πρέπει πριν από τις δοκιμές κατάταξης να πάμε στην τουαλέτα. Αλλά έκλεισε την πόρτα.

Εγώ ήμουν απ’ έξω και χτυπούσα συνέχεια. Δεν απαντούσε κανείς, και άρχισα να πανικοβάλλομαι. Οπότε αναγκάστηκα να πάω κάπου σε μια γωνιά. Συγγνώμη για αυτές τις λεπτομέρειες. Ο Λιούις είναι ικανός να το κάνει κι εκείνος, αλλά δεν είναι συνέχεια αφοσιωμένος σε αυτά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.