Ferrari: Προσπάθησε να αποκτήσει τον Χάμιλτον

Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της Ferrari, Στεφάνο Ντομενικάλι η Scuderia είχε στο πλάνο της, την απόκτηση του Λιούις Χάμιλτον.

Ο Λιούς Χάμιλτον αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες ότι το όνειρο κάθε πιλότου είναι να οδηγήσει το μονοθέσιο της Formula 1. Ο Βρετανός δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του, ωστόσο ο Στέφανο Ντομενικάλι αποκάλυψε ότι προσπάθησε να φέρει τον 7 φορές πρωταθλητή στην ιταλική ομάδα.

«Για να είμαι ειλικρινής, ναι. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο να έρθει ο Χάμιλτον στη Ferrari. H απάντηση που έδωσε εκείνη την περίοδο ήταν η σωστή. Υπάρχει μια πολύ σημαντική ταινία για εμένα, το “Sliding Doors” που με κάνει να θυμάμαι πως αν δεν μπεις στο ασανσέρ, παραμένεις στον ίδιο όροφο. Αυτή ήταν η κατάσταση που ζούσε τότε ο Χάμιλτον. Δεν πιστεύω πως πρέπει να τον κατηγορήσουμε για τις επιλογές του, γιατί έκανε μια καταπληκτική καριέρα».

Στη συνέχει ο νυν CEO της Formula 1 αναφέρθηκε στα ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ που έσπασε ο Λιούις Χάμιλτον. Θυμίζουμε ότι ο Βρετανός της Mercedes έχει 7 πρωταθλήματα όπως και ο Γερμανός, με τον Χάμιλτον να διεκδικεί το όγδοο καθώς είναι πρώτος στη βαθμολογία με 2 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Μαξ Φερστάπεν.

«Πιστεύω πως τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Αξίζουν μόνο σεβασμό αυτά που έχει καταφέρει ο Χάμιλτον. Θυμάμαι πως λέγαμε για τα επιτεύγματα του Μίχαελ πως δεν θα καταφέρει κανένας άλλος να τον φτάσει. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει πράγματα που άλλοι κατάφεραν στο παρελθόν. Ο Μίχαελ ήταν ένα μεγάλο σημείο αναφοράς για τον Λιούις. Τώρα, είναι ο Λιούς αυτός που θα αποτελεί ένα μεγάλο σημείο αναφοράς για την επόμενη γενιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.