Χάμιλτον: “Απογοητευμένος από τον εαυτό μου”

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την τέταρτη θέση στον αγώνα της Κυριακής (26/09) για το Grand Prix της Ρωσίας.

Φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα είναι ο Λιούις Χάμιλτον, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά με δηλώσεις του “ότι τέτοια λάθη δεν περιμένουν οι φίλαθλοι από ένα πρωταθλητή”.

Παράλληλα ο Βρετανός πιλότος της Mercedes αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει την Κυριακή (26/09) στην πίστα του Σότσι, προκειμένου να κερδίσει τόσο τον αγώνα όσο και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι ο Μαξ Φερστάπεν λόγω ποινής θα αρχίσει από την τελευταία θέση και θα χρειαστεί να κάνει υπερπροσπάθεια για να καλύψει το χάσμα με τους υπόλοιπους οδηγούς.

“Στο τέλος αυτό που μένει είναι η απόλυτη απογοήτευση για τον εαυτό μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή βρισκόμουν πάνω στο ρεύμα, στη ζώνη. Λυπάμαι ειλικρινά για όλη την ομάδα που βρίσκεται εδώ και στο εργοστάσιο, διότι αυτό προφανώς δεν είναι κάτι που περιμένεις από έναν πρωταθλητή. Αλλά πλέον έγινε, και θα κάνω ό,τι μπορώ αύριο για να το διορθώσω”, είπε αρχικά και στη συνέχεια δήλωσε:

“Ήταν κάτι πολύ σπάνιο για μένα να χάσω τη θερμοκρασία των ελαστικών μέσα στον γύρο και να καταλήξω δύο φορές στον τοίχ.Οι οδηγοί που βρίσκονται μπροστά μου έχουν καλό ρυθμό, και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνω τις προσευχές μου ελπίζοντας να μπορεί να φτιαχτεί το αυτοκίνητό μου και να είναι εντάξει για αύριο. Αυτά συμβαίνουν για να μας δοκιμάζουν, και αισθάνομαι απαίσια αυτή τη στιγμή. Αλλά θα προσπαθήσω να το μετατρέψω σε κάτι θετικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.