Χάμιλτον: “Όνειρο να οδηγήσεις για τη Ferrari, δυστυχώς δεν ήταν μια πιθανότητα για μένα”

Ο Λιούις Χάμιλτον αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πιλότους των μηχανοκίνητων σπορ, όμως ο Βρετανός δεν κατάφερε στην καριέρα του να αγωνιστεί με την Ferrari.

Είναι ο κορυφαίος πιλότος των τελευταίων χρόνων, εφτά φορές πρωταθλητής, εξαιρετικές δυνατότητες και τρομερό ταλέντο όμως η Ferrari δεν προσπάθησε να τον αποκτήσει. Ο λόγος για τον Λιούις Χάμιλτον, ο Βρετανός πιλότος βρίσκεται 15 χρόνια στις πίστες της Formula 1. Αγωνίστηκε με τα χρώματα της McLaren και αναμένεται να κλείσει την καριέρα του με την Mercedes καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το μεγαλύτερο παράπονο για τον Λιούις Χάμιλτον είναι ότι δεν οδήγησε πότε το μονοθέσιο της Ferrari. Μάλιστα αυτό αποτελεί όνειρο, το οποίο δε θα πραγματοποιήσει μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος του στη Formula 1.

“Για χρόνια, κάθε φορά που πάω στη Μόντσα για τον αγώνα και βλέπω τους θεατές, ακούω πολλούς να φωνάζουν ‘έλα στη Ferrari’. Είναι πολύ συγκινητικό, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι δεν οδήγησα ποτέ για τη Ferrari, μετά από τόσα χρόνια. Διότι αυτό είναι ένα όνειρο για όλους, ένας στόχος που πρέπει [ως οδηγός] να πετύχεις. Όμως, για μένα ποτέ αυτή δεν ήταν μια πιθανότητα, και ποτέ δεν θα μάθω ακριβώς για ποιο λόγο. Έχω μία-δύο Ferrari στο σπίτι που μπορώ να οδηγήσω, αλλά καμία Ferrari F1. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αν και στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να τους σταματήσω από το να κατακτήσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.