Red Bull: Ο Χάμιλτον “επιτέθηκε” στον Πέρεθ

Σύμφωνα με τον Χέλμουτ Μάρκο, ο Λιούις Χάμιλτον προσπάθησε με αντιαθλητικό τρόπο να προσπεράσει τον Σέρχιο Πέρεθ, κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Τουρκία.

Η διαμάχη μεταξύ Red Bull και Mercedes συνεχίζεται και εκτός της αγωνιστικής πίστας. Όπως ισχυρίστηκε ο ειδικός σύμβουλος των “ταύρων”, Χέλμουτ Μάρκο, ο Βρετανός “επιτέθηκε” με άσχημο τρόπο εντός της πίστας στη Τουρκία, προκειμένου να τον προσπεράσει και να ανέβει στην τρίτη θέση του βάθρου.

«Ο Χάμιλτον τον έσπρωξε σε εκείνο το σημείο, ήθελε όπως φαίνεται να τον στείλει στο pit-lane. O Σέρτζιο απάντησε και αμύνθηκε καλά. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον ώστε να τερματίσει στην 3η θέση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αυτό. Πήραμε το καλύτερο που μπορούσαμε και ο Χάμιλτον τερμάτισε μόλις 5ος. Οι μηχανικοί έκαναν πολύ καλή δουλειά επίσης. Οι οδηγοί ενημερώνονταν σε κάθε γύρο για τις συνθήκες της πίστας και των ελαστικών και κατάφεραν να προσαρμοστούν δίχως να χάσουν χρόνο», δήλωσε.

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Formula 1 είναι αρκετά ανταγωνιστικό την τρέχουσα σεζόν με τους Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν να διεκδικούν συνεχώς την πρώτη θέση. Μάλιστα ο Ολλανδός τερμάτισε στην δεύτερη θέση στο Grand Prix της Τουρκίας και πήρε τη σκυτάλη από τον Χάμιλτον για την πρώτη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.