GP Τουρκίας: Πιθανότητα ποινής για Χάμιλτον

Πολλά τα προβλήματα για την Πρωταθλήτρια Μercedes στα μονοθέσια της χρονιάς. Μάλιστα σύμφωνα με τον Τότο Βολφ ο Λιούις Χάμιλτον ίσως αλλάξει κινητήρα στο Grand Prix της Τουρκίας, αυτό σημαίνει ότι θα εκκινηθεί από την τελευταία θέση του grid.

Το πρωτάθλημα της Formula 1 είναι αρκετά ανταγωνιστικό και η Red Bull είναι έτοιμη να σπάσει τη δυναστεία της Mercedes. Μάλιστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μονοθέσιο των Γερμανών έχει βοηθήσει αρκετά τους “ταύρους” στην διεκδίκηση του τίτλου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τότο Βολφ ο Λιούις Χάμιλτον ίσως αρχίσει από την τελευταία θέση του grid, καθώς κινδυνεύει με ποινή. Αυτό συμβαίνει γιατί ο επικεφαλής της Mercedes αποκάλυψε ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει αλλαγή στο κινητήρα του Βρετανού. Θυμίζουμε ότι η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα εταιρεία έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό εξαρτημάτων που επιτρέπουν οι κανονισμοί.

Έτσι η Mercedes προτιμάει να θέσει το Χάμιλτον στην τελευταία θέση του grid και ο Βρετανός να παλέψει για την πρώτη θέση, παρά να χάσει τον αγώνα της Τουρκίας από βλάβη και ταυτόχρονα και βαθμούς που είναι βασικοί για το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον έχουν διαφορά μόλις 2 βαθμούς, με τον 7 φορές πρωταθλητή να είναι πρωτοπόρος και τον Ολλανδό να ακολουθεί.

«Είναι μια πιθανότητα. Το πότε και το πώς δεν έχει αποφασιστεί. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε εγκατάλειψη λόγω αξιοπιστίας. Μπορείς να αντιμετωπίσεις αλλαγές στην κορυφή όταν τερματίζεις 2ος ή 3ος. Αλλά αν δεν τερματίσεις είναι αλλιώς. Κοιτάζουμε τις παραμέτρους των κινητήρων και θέλουμε να διασφαλίσουμε πως δεν θα έχουμε προβλήματα αξιοπιστίας», δήλωσε ο Τότο Βολφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.