Χάμιλτον: “Είχα τέλεια επικοινωνία με τον Μπότας, είναι ο καλύτερος teammate μου”

Ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε στον Βάλτερι Μπότας και χαρακτήρισε τον Φινλανδό ως τον καλύτερο teammate που συνεργάστηκε.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για ακόμα μια φορά ο Λιούις Χάμιλτον για τον Βάλτερι Μπότας. Ο Βρετανός μαλιστα θεωρεί ότι είχε τόσο την καλύτερη συνεργασία, όσο και επικοινωνία με τον Φινλανδό. Θυμίζουμε ότι η Mercedes δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Βάλτερι Μπότας, με τον πιλοτο να μετακομίζει στην Alfa Romeo και τη θέση του να αναλαμβάνει ο Τζορτζ Ράσελ.

«Όταν ακόμα ήμουν παιδί συνάντησα τον Αλόνσο. Ήμουν ενθουσιασμένος και είχα ταλέντο αλλά δεν γνώριζα πώς να διαχειριστώ όλες τις καταστάσεις. Μετά βρέθηκα δίπλα με τον Κοβαλάινεν, τον Τζένσον και τον Νίκο. Έμαθα διαφορετικά πράγματα από τον καθένα. Ο κάθε teammate ήταν και μια πρόκληση. Δεν πρέπει ποτέ να αγνοείς τον teammate σου διότι μπορείς να μάθεις από αυτόν και vice versa. Μπορείς να κάνεις λάθη. Αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα από το ταξίδι μου ως τώρα. Πρόσφατα μίλησα για τον Βάλτερι και είπα πως είναι ο καλύτερος teammate που είχα, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσω τι σημαίνει αυτό. Είμαστε σε ένα σπορ που προσπαθούμε να κερδίσουμε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Αμφότεροι προσπαθούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα οδηγών, αλλά έχουμε ως στόχο και των Κατασκευαστών. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί σε αυτό. Για πρώτη φορά είχα έναν teammate που μπορούσα να έχω τέλεια επικοινωνία μαζί του. Για παράδειγμα λέγαμε για το μονοθέσιο “ένιωσα αυτό”, “είχα αυτή την αίσθηση εκεί” και δεν κρύβαμε τίποτα ο ένας από τον άλλο. Βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο να γίνει καλύτερος. Δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά, είναι κάτι το μοναδικό. Ως άνθρωπος είναι φανταστικό αυτό και μόλις φύγουμε από την πίστα μιλάμε σαν κύριοι. Δεν υπάρχουν κόλπα», σχολίασε στη Sky Italia ο Χάμιλτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.