Χόρνερ: “Τρομερά δύσκολο να κερδίσουμε στο Μόντε Κάρλο την Mercedes”

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ θεωρεί ότι στο Grand Prix του Μόντε Κάρλο θα είναι δύσκολο αρκετά για τους Φερστάπεν-Πέρεθ να κερδίσουν τα μονοθέσια της Mercedes.

Οι πιλότοι του Τότο Βολφ, Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας έχουν αρχίσει δυναμικά και τη σεζόν 2021. Ο κύριος αντίπαλος της γερμανικής εταιρείας είναι η Red Bull Racing με τον Μαξ Φερστάπεννα δυσκολεύεται να κερδίσει τον Βρετανό.

Μάλιστα ο Κρίσταν Χόρνερ θεωρεί αρκετά δύσκολα να επικρατήσουν της Mercedes.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το Grand Prix στο Μόνακο: «Ευελπιστώ πως στο Μονακό θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ορισμένες φορές το τρίτο κομμάτι στην Ισπανία δίνει μια καλή οπτική του πόσο καλό θα είναι μονοθέσιο στο Μονακό. Σε κάθε αγώνα εκτός από το Μπαχρέιν η διαφορά μας από την pole position είναι μικρότερη του ενός δεκάτου. Είναι για την ώρα τρομερά κοντά. Στο Μόντε-Κάρλο πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα κερδίσουμε την Mercedes. Αλλά ξέρουμε πως θα είναι τρομερά δύσκολο».

Για το μονοθέσιο της Mercedes σε σχέση με την Red Bull: «Πιστεύω πως το μονοθέσιο της Mercedes, όπως έχουμε δει από το Μπαχρέιν ,έχει καλύτερο ρυθμό αγώνα σε όλα τα Grand Prix μέχρι στιγμής. Επιπλέον η φθορά ελαστικών τους είναι καλύτερη από τη δική μας. Ξέραμε πως οι δύο τελευταίοι αγώνες σε Πορτογαλία και Ισπανία θα τους ευνοήσουν. Είμαστε όμως πάρα πολύ κοντά και αν βρούμε λίγο ακόμα ρυθμό αγώνα τότε η διαφορά θα είναι πολύ, πολύ μικρή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.