Forbes: Στην 8η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών ο Χάμιλτον

Ο πιλότος της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές.

Ο Λιούις Χάμιλτον ολοκλήρωσε μια καταπληκτική χρονιά για την ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με την Mercedes στέφθηκε Πρωταθλητής για 7η φορά στην καριέρα του φτάνοντας τον Μίχαελ Σουμάχερ. Επίσης ο Βρετανός ξεπέρασε σε αριθμό νικών το ρεκόρ του Γερμανού.

Με βάση την λίστα του Forbes ο Χάμιλτον είναι στην 8η θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Κόνορ Μαγκρέγκορ με 15ο εκατομμύρια δολάρια.

Οι συνολικές απολαβές του Χάμιλτον αγγίζουν τα 82 εκατομμύρια δολάρια. Το συμβόλαιο που έχει με την Mercedes αγγίζει τα 55 εκατ, ενώ τα μπόνους που κέρδισε κατάφερε να αυξήσουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και να γεμίσει τις τσέπες του με χρήματα.

Επιπλέον υπολογίζεται ότι λαμβάνει γύρω στα 12 εκατ. δολάρια από χορηγούς, όπως η Puma, Monster και Tommy Hilfiger. Μάλιστα με την γνωστή εταιρία ρούχων κυκλοφορεί και τη δική του προσωπική συλλογή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.