Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο απολογισμός των Ελλήνων για το Σάββατο (24/7)

Δυναμικά άρχισαν οι Έλληνες αθλητές την προσπάθεια τους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι με τις προσπάθειες τους κάνουν περήφανη τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο του, με βαθμολογία 15,333 έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό στο αγώνισμα των κρίκων.

Όσον αφορά τη Μαρία Σάκκαρη, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 2-0 σετ την Ανέτ Κονταβέιτ. Στην επόμενη φάση του ολυμπιακού τουρνουά τένις θα συναντήσει την Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία.

Στην κολύμβηση η Άννα Ντουντουνάκη θα βρεθεί στα ημιτελικά των 100 μέτρων πεταλούδας.

Ο Απόστολος Παπαστάμος ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην 14η θέση στο σύνολο. Ο 20χρονος Χανιώτης αγωνίστηκε στην 3η σειρά προκριματικών των 400 μέτρων μικρή και τερμάτισε στην έβδομη θέση με χρόνο 4:12.50.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του μονού ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 4-0 επί του Ζολτ Πέτο και στον επόμενο γύρο θα κοντραριστεί με τον Αχμέντ Σαλέχ.

Οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου στην κωπηλασία κατέλαβαν την πέμπτη και την τελευταία θέση στα προκριματικά με 7:33.94. Τα ξημερώματα της Κυριακής (25/7) στα ρεπεσάζ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του δικώπου.

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης δεν άντεξε την πίεση από τους υπόλοιπους αθλητές της ποδηλασίας και έκλεισε την προσπάθεια του 63ος με 6:21:46.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.