Σάκκαρη: “Κάθε αγώνας θα είναι μια μάχη”

Δεν υπάρχει εύκολη αντίπαλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τόνισε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο.

Η Ελληνίδα τενίστρια εμφανίστηκε ικανοποιημένη με τη νίκη της 2-0 σετ επί της Ανέτ Κόνταβεϊτ και δήλωσε πως ήταν η δυσκολότερη αντίπαλος, που θα μπορούσε να έχει στον πρώτο γύρο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις καιρικές συνθήκες, τις οποίες παρομοίασε με αυτές της Ελλάδας.

Αρχικά, η Σάκκαρη δήλωσε: “Νομίζω πως ήταν ο δυσκολότερος πρώτος γύρος που θα μπορούσα να έχω. Η Aνέτ είναι απίστευτη παίκτρια. Έχουμε παίξει μαζί πολλές φορές. Ήταν δύσκολο όταν είδα πως στον πρώτο γύρο θα έπαιζα με μια τέτοια παίκτρια, αλλά τα πήγα πολύ καλά μετά το 2-5 του 1ου σετ. Έβαλα πολλές μπάλες μέσα και πήγε καλά. Μου αρέσουν οι συνθήκες εδώ”.

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα τενίστρια συμπλήρωσε: “Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε αυτές τις συνθήκες. Έχω μεγαλώσει παίζοντας στη ζέστη. Ίσως, όχι με τόση υγρασία, αλλά κάνει πάντα ζέστη στην Ελλάδα και μου αρέσει αυτό. Είναι φυσιολογικό να αντιδρούν διαφορετικά οι παίκτες. Και εμένα αν με βάλεις στους -20 βαθμούς, θα δυσκολευόμουν πολύ. Ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά τις συνθήκες. Εκείνη είναι από τη βόρεια Ευρώπη και είναι λογικό να μην αντέχει τόσο τη ζέστη. Πολλοί παίκτες δεν την αντέχουν”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Νίνα Στογιάνοβιτς στον επόμενο γύρο: “Ήταν πολύ καλό που είχα έναν δύσκολο αγώνα στο ξεκίνημά μου. Είναι οι Ολυμπιακοί, οπότε όλες οι καλύτερες παίκτριες του κόσμου είναι εδώ, ειδικά στο γυναικείο ταμπλό. Δεν είναι πολλές οι απουσίες. Θα είναι μάχη κάθε αγώνας που θα δίνω και είμαι έτοιμη γι’ αυτές τις μάχες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.