Μαρούλης: «Στο σωστό δρόμο»

Ο Θάνος Μαρούλης υπογράμμισε πως η εθνική Ελλάδος βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Ο Θάνος Μαρούλης υπογράμμισε πως η εθνική Ελλάδος βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ο Έλληνας πασαδόρος υπογράμμισε πως πλέον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι σε άλλο επίπεδο και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον. Ο Μαρούλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Αρχικά, δήλωσε: «Αν και πάνω κάτω είμαστε η ίδια φουρνιά αθλητών, σαφώς πλέον η ομάδα είναι σε ένα άλλο επίπεδο. Από την άλλη πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για ‘ανανέωση’, αφού όλα τα παιδιά που έχουν κληθεί είναι η Εθνική ομάδα. Δεν είμαστε πια πιτσιρικάδες και ξέρουμε ότι πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα. Η συμμετοχή μας φέτος στο World League και η πολύ καλή πορεία που κάναμε πέρσι στο European League δείχνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό μετά από αρκετό καιρό. Από κει και πέρα και σε οργανωτικό επίπεδο, δεδομένων των δυσκολιών που βιώνει η χώρα μας, τα όσα μας προσφέρει η Ομοσπονδία είναι πολύ καλά και γενικά ο καθένας προσπαθεί από την πλευρά του για το καλύτερο».

Στη συνέχεια, ο 27χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στο European League: «Μόνο το όνομα διαφέρει… Ο όμιλος του European έχω την αίσθηση ότι είναι και πιο δύσκολος. Σίγουρα στην ομάδα υπήρχε μια μικρή απογοήτευση μετά τη μη πρόκριση στο φάιναλ φορ και το κατάλαβα τις πρώτες αλλά θα είναι πολύ άσχημη το να μείνουμε σ’ αυτό. Ξεκινάει ένας νέος κύκλος, θα είμαστε 100% προσηλωμένοι σ’ αυτόν το νέο στόχο και δεν θα το υποτιμήσουμε γιατί δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Δεν έχουμε σταθεροποιηθεί ακόμη στο υψηλό επίπεδο, κάνουμε βήματα μπροστά αλλά ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια πρέπει να κερδίσουμε».

Τέλος, ο Μαρούλης υπογράμμισε: «Με βάση την περσινή πορεία της ομάδας προσωπικά για μένα ο στόχος είναι το φάιναλ φορ. Δεν μου αρκεί η καλή εμφάνιση, το γεμάτο γήπεδο ή απλά μια καλή πορεία, αλλά θέλω την ουσία που είναι το αποτέλεσμα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.