Πάλη: Με 16 αθλητές η Ελλάδα στο Διεθνές τουρνουά U17 της Ρουμανίας

Το Διεθνές τουρνουά U17 που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι έρχεται στο προσκήνιο. Μετά το πολύ δυνατό καμπ προετοιμασίας που διεξήχθη στο Λουτράκι με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ουκρανών πρωταθλητών η ελληνική αποστολή βρίσκεται στη Ρουμανία για το τουρνουά που ξεκινάει την Παρασκευή (13/5) και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15 του μήνα.

Στην ελευθέρα πάλη θα αγωνιστούν οι: Βησσαριων Φούντας (51κ.), Φίλιππος Ψωμάς (60κ.), Ηλίας-Ραφαήλ Καρνάβας (65κ.), Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης (71κ.), Άγγελος Αποστολίδης (80κ.),  Κωνσταντίνος Τσακνακης (92κ.) και Λάζαρος Κυριακίδης (110κ.).

Στην ελληνορωμαϊκή συμμετέχουν οι: Βασίλειος Ραφαήλ Παπαγεωργίου (51κ.), Γιώργος Αθανασίου (71κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.), Νικόλας Γιαγκουνίδης (92κ.) και Δημήτρης Θάνος (110κ.).

Τέλος στην κατηγορία γυναικών θα εκπροσωπήσουν την χώρας μας οι: Αγάπη Αμπελίδου (57κ.), Ευαγγελία Τρανού (61κ.), Νικολέτα Μπάρμπα (69κ.) και Θεοδώρα Ραφαήλα Αργυρίου (73κ.).

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Θέμης Ιακωβίδης, Νίκος Παπαγεωργίου και Μόησεν Παριγάι, ο συνοδός Κωνσταντίνος Καρνάβας και ο αρχηγός αποστολής το μέλος του ΔΣ Δρ. Ιωάννης Μπάρμπας.

Την ελληνική διαιτησία θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Πανανάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.