Ο ΔΑΟ Ταύρου τη νίκη στον τελευταίο αγώνα της α’ φάσης στην Α2 ανδρών

Με εκτός έδρας νίκη του ΔΑΟ Ταύρου, 3-0 εναντίον του ΑΟ Πεύκης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο η α’ φάση τους πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών.

Ήταν εξ αναβολής ματς για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου, που ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων και σε συνεννόηση με την ομοσπονδία, έγινε στον προπονητικό χώρο της Πεύκης. Το αποτέλεσμα έφερε και μεταβολή στη βαθμολογία, με τον ΔΑΟΤ να τερματίζει στην 3η θέση. Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν και υπερίσχυσε ο Ταύρος για ένα επί μέρους ματς, καθώς στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα είχε χάσει με 3-1. Θυμίζουμε ότι τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου, που οδηγούν και στα πλέι οφ της Α2, κάλυψαν ο ΑΣΕΑ Καβάλας και το Γυμνάσιο αντίστοιχα. Στο ΣΕΦ εξάλλου, έγιναν προχτές τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Αττικής ανδρών με τον ΔΑΟ Αγίας Βαρβάρας να κατακτά τον τίτλο, ενώ τα αντίστοιχα πλέι οφ για την πρώτη 4άδα της Β’ Εθνικής Αττικής ανδρών αναβλήθηκαν για το προσεχές Σαββατοκύριακο διότι υπήρχαν πιθανά κρούσματα κορωνοϊού σε δύο ομάδες.

Στο φινάλε των ομίλων στην Α2 ανδρών η αναμέτρηση στην Πεύκη ήταν αμφίρροπη άσχετα με το τελικό 3-0 των φιλοξενούμενων. Ο ΔΑΟΤ έκανε το καλύτερο και κάλυψε και την ήττα του 1ου γύρου.  

Η εξέλιξη του αγώνα ΑΟ Πεύκης-ΔΑΟ Ταύρου 0-3:

Γιώργος Κυριόπουλος-Ηρακλής Κερασίδης 0-3 (7-11, 11-13, 9-11)

Σπυρίδων Τσιτζιλώνης-Παντελής Τριανταφυλλίδης 2-3 (7-11, 11-7, 11-9, 10-12, 14-16)

Αλέξανδρος Νικολόπουλος-Σταύρος Ράπτης 2-3 (11-9, 11-7, 10-12, 10-12, 6-11)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΜΑΔΑ                       ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΣΕΑ Καβάλας               16

2. ΑΣ Το Γυμνάσιο              12 *

—————————————————

3. ΔΑΟ Ταύρου                    11 (4-3)                

4. ΑΟ Πεύκης                      11 (3-4)

5. ΓΑΟ Πειραιά                     8 *

* Ο ΑΣ Το Γυμνάσιο και ο ΓΑΟ Πειραιά είχαν από έναν μηδενισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ της πρώτης 4άδας στη 2η εθνική κατηγορία, στις 29 και 30 Ιανουαρίου, έχουν ο ΑΣΕΑ Καβάλας και το Γυμνάσιο από τον 1ο όμιλο, ο Άρης Νικαίας και η Αθηνά Μαγκουφάνας από τον 2ο. Οι υπόλοιπες δύο ομάδες των ομίλων παίζουν για τις θέσεις 5-8.

* Στη Γ’ Αττικής ανδρών αναδείχτηκε πρωταθλητής ο ΔΑΟ Αγίας Βαρβάρας. Στα ημιτελικά των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 νίκησε τον ΑΠΣ Ίλιον με 3-2 και στον τελικό τον Πανελλήνιο με 3-1. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μέγας Αθανάσιος Κυψέλης, ο οποίος στο ματς για τις θέσεις 3-4 επικράτησε του Ίλιου με 3-2. Επί τόπου έγινε στο ΣΕΦ και η απονομή των επάθλων. Στα πλέι οφ κρίθηκαν όλες οι θέσεις τελικής κατάταξης στην κατηγορία και τις προσεχείς ημέρες θα δημοσιευτούν όλα τα αποτελέσματα στο σάιτ των διοργανώσεων της ΕΦΟΕπΑ.

* Στην ομοσπονδιακή αίθουσα του φαληρικού σταδίου επρόκειτο να γίνουν το Σάββατο και τα πλέι οφ των θέσεων 1-4 στη Β’ Εθνική Αττικής ανδρών. Δύο από τις τέσσερις ομάδες όμως, είχαν ειδοποιήσει για πιθανά κρούσματα αθλητών και το απόγευμα της Παρασκευής η ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή των αγώνων και τη μετάθεσή τους για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μαζί με την αντίστοιχη διαδικασία για τις θέσεις 5-8.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.