Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Σταματάκη (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε τον Δημήτρη Σταματάκη από την Athens Goalkeepers Academy (AGA).

Ο 18χρονος τερματοφύλακας παρουσιάστηκε στο Wanda Metropolitano και πλέον αποτελεί επίσημα μέλος του Ισπανικού συλλόγου. Είναι γεννημένος το 2003 και οι ”ροχιμπλάνκος” περίμεναν δύο χρόνια για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η Ατλέτικο ήθελε να τον κάνει δικό της και τον Μάϊο του 2019, όμως τότε οι δύο πλευρές δεν βρήκαν την χρυσή τομή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Σταματάκης για την μεταγραφή του:

“Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα με πολύ κόπο. Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τη βοήθεια του coach κύριου Χρήστου Λάμπρου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα χρειαστεί να κάνω πολλά για να τού το ξεπληρώσω. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για όλα όσα έχουν προσφέρει σε εμένα ο coach, η Athens Goalkeepers Academy και όλο το τεχνικό της επιτελείο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ατλέτικο Μαδρίτης για την εμπιστοσύνη της στον κ. Λάμπρου, στην AGA και σε εμένα”.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ακαδημίας, στην οποία αγωνίζονταν ο νεαρός τερματοφύλακας:

Η μεταγραφή του Δημήτρη στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το σημαντικότερο επίτευγμα της Ακαδημίας μας στα 9-10 χρόνια λειτουργίας της. Το ότι η Ατλέτικο περίμενε 2 χρόνια για αυτόν τον τερματοφύλακα σημαίνει πολλά. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε τους τερματοφύλακες οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν τη θέση. Δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν σε κάποια ομάδα, αρκεί να αγαπούν τη θέση του τερματοφύλακα και να θέλουν να πετύχουν στο εξωτερικό.

Η AGA δίνει αυτή την ευκαιρία, είμαστε το φροντιστήριο των τερματοφυλάκων. Με την εξειδικευμένη προπόνηση που μόνο η Ακαδημία μας παρέχει στην Ελλάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε τους αθλητές μας να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο και να αγωνιστούν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης”.

Η παρουσίαση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.