«Ασημένιος» ο Κουγιουμτσίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 79κ.στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων που διεξάγεται στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας κατέκτησε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε το χρυσό μετάλλιο στις λεπτομέρειες από τον Ρώσο Ασλούεφ με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και ο Ελληνας πρωταθλητής δέχθηκε παρατήρηση, μένοντας στο σκορ πίσω με 1-0. Στη συνέχεια έβγαλε εκτός τον αντίπαλό του και ισοφάρισε. Με αυτό το σκορ είχε πλεονέκτημα, αλλά ο Ρώσος πήρε ένα σημείο κι έκανε το 2-1, με το οποίο τελείωσε το παιχνίδι. Ο ελληνικός πάγκος έκανε ένσταση, καθώς ο Ασλούεφ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν αντιμετώπιζε τον Κουγιουμτσίδη, αλλά την έχασε και το παιχνίδι έληξε 3-1.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, και ο Ελληνας πρωταθλητής έχει δείξει την τεράστια άνοδό του και για τρίτη μεγάλη διοργάνωση κατακτά μετάλλιο!

Την 5η θέση στα 57κ. κατέκτησε ο Γιάννης Μαρτίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής αφού επικράτησε του Ιταλού Πιρόντου με 8-5 και προκρίθηκε στον μικρό τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον Επ. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Ελβετό να υπερτερεί στην ισοπαλία και να παίρνει το πολυπόθητο μετάλλιο.

Στα 86κ. ο Αγγελς Κούκλαρης σημείωσε σπουδαία νίκη στα προκριματικά απέναντι στον Λευκορώσο Καμτσου με 8-6. Στα προημιτελικά ηττήθηκε από τον Γάλλο Μαγκαμάντοφ κι αποκλείστηκε.

Στους «8» σταμάτησε η πορεία του Γκίβι Μπλιάτζε στα 92κ. Ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε με 15-11 του Λευκορώσου Καζλού και προκρίθηκε
στα προημιτελικά. Εκεί πάλεψε με τον Μαργκισβίλι και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9. Δυστυχώς όπως και στην περίπτωση του Μαρτίδη υστέρησε στην ισοπαλία και αποκλείστηκε.

Τέλος στα 125κ. ο Κώστας Αλεξανδρίδης έχασε από τον Ουκρανό Σόβα με 8-2 και αποκλείστηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.