Napoli – Lecce ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Napoli
Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα 26 Μαΐου 19:00
0 - 0
ΤΕΛ
Lecce
Mαραντόνα: Εγκρίθηκε η μεταφορά της σορού του σε μαυσωλείο
Δικαστήριο της Αργεντινής ενέκρινε την μεταφορά της σορού του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος πέθανε το 2020, σε ένα μελλοντικό μαυσωλείο που αναζητούν τα παιδιά του, σε κεντρική συνοικία του Μπουένος Άιρες, προκειμένου να διευκολύνουν μελλοντικά αφιερώματα «στο μεγαλύτερο είδωλο της Αργεντινής».
Μίλαν-Λέτσε 3-0: «Ροσονέρι» βγαλμένοι από τα πιο… τρελά όνειρα του Φονσέκα (highlights)
Τρίτη νίκη σε έξι ματς στην Serie A για τη Μίλαν, η οποία έφτασε πάντως τους 11 βαθμούς και «έπιασε» έστω και προσωρινά την πρωτοπόρο Τορίνο (με ματς περισσότερο). Η υπόθεση νίκη «κλείδωσε» σε ένα μαγικό πεντάλεπτο από το 38' έως το 43'.
Λέτσε – Πάρμα 2-2 : Απόδραση στις καθυστερήσεις!
Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (93', 95) απο τους Αλκμβιστ και Αϊνό η Πάρμα κατάφερε να "σώσει" το βαθμό της ισοπαλίας στο Λέτσε όπου η ομάδα του νότου προηγήθηκε με τους Ντοργκού (32') και Κριστόβιτς (59')
Κόντε για την επιστροφή στο Τορίνο: “Είμαι μέρος της ιστορίας της Γιουβέντους”
Ο Αντόνιο Κόντε ανυπομονεί για την επιστροφή του στο Τορίνο και τον αγώνα εναντίον της Γιουβέντους, όντας πλέον προπονητής της Νάπολι, δηλώνοντας περήφανος για τον ρόλο του στην Ιστορία των «μπιανκονέρι», αφού τους οδήγησε σε πολλούς τίτλους της Serie A.
Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Κοντά στη «βόμβα» με Οσιμέν η Γαλατασαράι! (pic)
Η Γαλατασαράι είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή και να φέρει στην Πόλη τον Βίκτορ Οσιμέν. Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική ομάδα έχει κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ στην League Phase του νεοσύστατου Europa League.