Royale Union Saint-Gilloise – Genk ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Royale Union Saint-Gilloise
Stade Joseph Marien 26 Μαΐου 19:30
2 - 0
ΤΕΛ
Genk
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Γάνδη 0-0: Αδικούνται, βάσει ευκαιριών, οι γηπεδούχοι (highlights)
Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι εκείνη που βάσει των χαμένων ευκαιριών της, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να αισθάνεται πως αδικείται από το 0-0 κόντρα στην Γάνδη. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα τρομερό πρώτο 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο έχοντας 6 ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η Γάνδη είχε μ...
Κορτράικ – Γκενκ 2-1 : Ισλανδικό μπλόκο με Ισπανό εκτελεστή! (highlights)
Με σκόρερ τον Ισπανό Νάτσο Φέρι - δανεικός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης - η Κόρτραϊκ νίκησε 2-1 την Γκενκ, η οποία είχε προηγηθεί με τον Μποσού Μπα, σταματώντας το νικηφόρο σερί της έπειτα από επτά αγωνιστικές στο Βέλγιο!
Αντβέρπ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-0: Αναρρίχηση! (highlights)
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ αλλά είχε σημαντικές αξιομνημόνευτες στιγμές. Μόλις στα 36 δευτερόλεπτα η Αντβέρπ άνοιξε το σκορ με τον Κερκ, αλλά ο Βίσερ ακύρωσε το γκολ καθώς μετά από έλεγχο του VAR, είχε "χάσει" φάουλ του σκόρερ στον Σαντίκι πριν ξεκινήσει η αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στο 17' ο ...
Γκενκ-Βέστερλο 1-0: “Χρυσή” αλλαγή και σόου Καρέτσα!
Με τον Ζάτλμπεργκερ να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και τον 16χρονο Καρέτσα να έχει εντυπωσιακή παρουσία, η Γκενκ επιβλήθηκε με 1-0 της Βέστερλο για την 6η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.
Σεντ Τράιντεν – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 0-0: “Χαμένο έδαφος” για τους πρωτευουσιάνους (highlights)
Στο μηδέν "κόλλησαν" η Σεντ Τράιντεν και η Ρουαγιάλ Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο "Στάγιεν" για την πέμπτη αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.
Γκενκ-Κλαμπ Μπριζ 3-2: Ολική ανατροπή με εξαιρετικό Καρέτσα! (highlights)
Σε ένα απολαυστικό ματς στο οποίο η Μπριζ προηγήθηκε με 2-0, η Γκενκ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με γκολ στο 94'. Εξαιρετικός ο Καρέτσας για τη Γκενκ, έπαιξε και ο Τζόλης.
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Γκενκ 2-0: Έχασε τον τίτλο αλλά βγήκε Champions League (highlights)
Η κυπελλούχος Βελγίου Ουνιόν νίκησε την Γκενκ και κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδό της στα προκριματικά του Champions League. Η Μπριζ πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο Γιαν Μπρέιντελ με λευκή ισοπαλία.