Βαλβέρδε: “Αντιδράσαμε σωστά”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του μετά το γκολ του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο ντέρμπι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του μετά το γκολ του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο ντέρμπι.«Είμαι ικανοποιημένος που αντιδράσαμε και δεν χάσαμε, παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Διατηρήσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας όταν ο Παναθηναϊκός μπήκε μπροστά στο σκορ και αντιδράσαμε με τον σωστό τρόπο. Αυτό είναι θετικό και πάντα έτσι πρέπει ν’ αντιδράμε σε ανάλογες περιπτώσεις.» τους είπε.

Και συνέχισε: «Δεν ήρθε καμιά καταστροφή επειδή ήρθαμε ισόπαλοι με τον Παναθηναϊκό. Μπορούσαμε, βέβαια, να νικήσουμε στο ντέρμπι βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, αλλά χάσαμε κάποιες ευκαιρίες απ’ αυτές που δεν επιτρέπεται να χάνουμε.».

Αναφερόμενος στο ματς με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ την Τετάρτη (23/11)  στο «Βελοντρόμ», ο Βαλβέρδε είπε: «Υπάρχει τώρα ένα πολύ δύσκολο ματς, με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία. Είναι διαφορετικό όταν παίζουμε στο Champions League. Ξέρουμε όλοι ότι είναι κρίσιμο ματς και γι’ αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας αφήνοντας πίσω το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.