Πέμπτος και Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον Άλιμο 9-8 του Υδραϊκού και κατέλαβε την πέμπτη θέση της Α1 πόλο, που του δίνει το δικαίωμα να μετάσχει (εφόσον επιθυμεί) στο Euro Cup της επόμενης περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον Άλιμο 9-8 του Υδραϊκού και κατέλαβε την πέμπτη θέση της Α1 πόλο, που του δίνει το δικαίωμα να μετάσχει (εφόσον επιθυμεί) στο Euro Cup της επόμενης περιόδου. 

Αν και αγωνίστηκε χωρίς προπονητή στον πάγκο, λόγω τιμωρίας του Πάνου Βέργου (χρέη τεχνικού καθοδηγητή ανέλαβε ο Νικήτας Κόχειλας), και παρότι βρέθηκε να χάνει 3-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε τα ηνία του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε σε 6-6 και με ένα σερί 3-0 (με γκολ των Καρούντζου, Κεχαλάρη και Χαραλαμπόπουλου) στο τελευταίο οκτάλεπτο πήρε προβάδισμα 9-7. Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν χωρίς τον τιμωρημένο Φώτη Μπλάνη, μείωσαν με τον Αργυρόπουλο, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 2-3, 1-3

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 3, Καλαργυρός, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος 1, Στελλάτος 1, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης

ΠΑΟΚ: Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 2, Παυλίδης 1, Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος 3, Μουρατίδης 2, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.