Διπρόσωπος ΠΑΟΚ (video)

Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την εικόνα του, όμως δεν απέφυγε την ήττα (1-2) από την σαφώς πιο έτοιμη Νόρτζελαντ.

Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την εικόνα του, όμως δεν απέφυγε την ήττα (1-2) από την σαφώς πιο έτοιμη Νόρτζελαντ. 

Οι Δανοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα αμυντικά λάθη της ομάδας του Λουτσέσκου στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν δύο γκολ και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 1-2 με τον Κουλούρη και δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. 

Το ματς:

Έλλειψη ενέργειας, συγκέντρωσης στην άμυνα και φαντασίας στην επίθεση παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο και το πλήρωσε από την σαφώς πιο έτοιμη Νόρντζελαντ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (6’) από το τέρμα του Όλσεν, πίεσε ψηλά τους Δανούς και μετά το 20λεπτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Αντιθέτως, με τη συμπλήρωση του ημιώρου έκανε ακόμη ένα «δώρο» στη Νόρτζελαντ με τον Μιχόγεβιτς, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντόνεϊ και το 0-2 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο 45λεπτο. 

Στην επανάληψη ο Λουτσέσκου άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα και ο ΠΑΟΚ έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Με περισσότερη φρεσκάδα και ανάπτυξη από τα άκρα ο «Δικέφαλος», δημιούργησε  ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και δημιούργησε δύο καλές στιγμές, τις πρώτες του στο παιχνίδι, με Μπαλογιάννη (52’) και Κουλούρη (62’). 

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς δεν παρουσίασαν βελτίωση μόνο στο κομμάτι της ανάπτυξης, αλλά και αμυντικά. Απέφυγαν τα λάθη του πρώτου μέρους και κράτησαν τους Δανούς μακριά από την εστία του Γλύκου. Έτσι, στο 75’ έπειτα από ωραία σέντρα του Λημνιού, ο Ενρίκε βρήκε με κεφαλιά – πάσα τον Κουλούρη και εκείνος είχε εύκολο έργο, μειώνοντας σε 1-2.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Νόρντζελαντ είχε μία καλή στιγμή με τον Όκβιστ, τη μοναδική στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασία μετά από μία νίκη και μία ισοπαλία. 

ΠΑΟΚ

1ο ημίχρονο: Ρέι – Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Λημνιός, Πέλκας, Λάμπρου – Μυστακίδης.

2ο ημίχρονο: Γλύκος, Μάτος, Πέλκας, Βαρέλα, Ενρίκε, Μαλεζάς, Κουλούρης, Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Μπαλογιάννης, Κάνιας

Νόρντζελαντ: Λάρσεν – Τίντεμαν, Νέλσον, Σκόβγκαρντ – Μπάρτολεκ, Γένσεν, Ράιγκαρντ, Πέτερσεν– Όλσεν, Ντάμσγκαρντ, Ντόνεϊ

Live Blog ΠΑΟΚ – Νόρντζελαντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.