Σημαντική νίκη με Τάντιτς

Την έκτη νίκη του στα επτά τελευταία παιχνίδια πέτυχε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Πλατανιά εντός έδρας και διατηρείται σε τροχιά πλέι οφ.

Την έκτη νίκη του στα επτά τελευταία παιχνίδια πέτυχε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Πλατανιά εντός έδρας και διατηρείται σε τροχιά πλέι οφ. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση επετεύχθη με πέναλτι του Τάντιτς, ο οποίος το αφιέρωσε στον γιό του, που ήρθε στη ζωή πριν από λίγες ημέρες!

Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί εξακολουθούν να χάνουν έδαφος καθώς παραμένουν δίχως «τρίποντο» εδώ και οκτώ αγωνιστικές.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Μακεδόνες διατήρησαν την πρωτοβουλία ωστόσο δεν κατάφεραν να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα των αντιπάλων τους, οι οποίοι ήταν φανερό ότι είχαν ρίξει το βάρος στο χώρο της άμυνας μιας και το πρώτο πράγμα που τους ενδιέφερε, ήταν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό. Στο διάστημα αυτό δεν δημιουργήθηκαν ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε καθώς ο Πανσερραϊκός είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πλησίασε με περισσότερες αξιώσεις την εστία του Πλατανιά. Στο 58′ ο Ντιόγκο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε, αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Λαζαρίδη.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, τελικά, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 73′ με πέναλτι, που υποδείχθηκε σε τράβηγμα του Ραπτάκη στον Μπανγκουρά και το οποίο προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Τάντιτς ανέλαβε την εκτέλεσή του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Μιλένκοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ναζλίδη.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα και άσκησε πίεση στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως άντεξαν και κράτησαν τη νίκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Ντιόγκο (70′ Παππάς), Παντελιάδης, Ανάκογλου, Παρασκευαΐδης, Κιάσσος, Τάντιτς (90′ Τσαούσης), Στεφανίδης (79′ Σιάκας), Μπανγκουρά.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτετσιώτης, Μιρτσέτα, Δέντσας, Πάγκαλος (84′ Μαρτσάκης), Μαραγκός (80′ Χαϊκάλης), Ναζλίδης, Γκονζάλες, Ραπτάκης, Τζάνης (89′ Δρακάκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.