Γύρισε από την Ισπανία ο Ραούλ Μπράβο

Η επιπλέον άδεια που είχε ζητήσει ο Ραούλ Μπράβο έλαβε τέλος. Το ‘’αστέρι’’ του Αρη γύρισε από την Ισπανία και εντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας, όντας, πια, έτοιμος να επιστρέψει και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το ματς της 17ης Ιανουαρίου, στην Κρύα Βρύση.

Η επιπλέον άδεια που είχε ζητήσει ο Ραούλ Μπράβο έλαβε τέλος. Το ‘’αστέρι’’ του Αρη γύρισε από την Ισπανία και εντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας, όντας, πια, έτοιμος να επιστρέψει και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το ματς της 17ης Ιανουαρίου, στην Κρύα Βρύση. Το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος είχε επίσης πάρει περισσότερες μέρες άδεια.
 
Στο μεταξύ, τα νέα για το Νίκο Γεωργιάδη δεν είναι ευχάριστα. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο 32χρονος δεξιός μπακ έδειξαν οστικό οίδημα. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, ο Γεωργιάδης θα μείνει 15-20 μέρες εκτός προπονήσεων, κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Πέλλας.
 
Από εκεί και μετά, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο («σουβενίρ» από τη χθεσινή προπόνηση), ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ στο προπονητικό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Πέτρος Μπαϊμάκης, λόγω ίωσης.    
 
Εξάλλου, με απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου, ο Ηλίας Μπουλγκουρίδης θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Να θυμίσουμε ότι ο 16χρονος μεσοεπιθετικός (καλύπτει –κυρίως- την αριστερή πλευρά) της ομάδας Κ-17 του Αρη είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’.
 
Τέλος, όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, η φιλική αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, θα διεξαχθεί με ανοιχτές πόρτες.  
 
 
Συλλυπητήρια ανακοίνωση
 
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της γιαγιάς του Θόδωρου Καρυπίδη, εξέδωσε ο Αρης:
 
«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Αρη εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας μας, Θόδωρου Καρυπίδη, για την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.